AK420 Auto

7.5022.50

De AK420 Auto is een makkelijk te telen plant heeft geen hoge eisen wat onderhoud betreft. Dit maakt haar ook aantrekkelijk voor beginnende kwekers. AK420 Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Uit het versmelten van een old-school AK47 BCN Selection en een mannelijke autoflower werd AK420 Auto geboren. Een sterke soort met een open structuur en een prima weerstand tegen ziekten. Deze autoflower geeft een goede oogst en kan zowel binnen als buiten gekweekt worden. AK420 Auto is, door het fantastische cannabinoïde- en terpenenprofiel ook zeer goed geschikt voor het vervaardigen van Hasj en helende oliën.

Groeitijd en en eigenschappen van de AK420 Auto

De AK420 autoflower heeft genoeg ruimte nodig want deze plant groeit flink, zowel in de hoogte als in de breedte. Plant het zaadje meteen in een grote pot of op de plaats waar je haar wilt laten groeien. Ongeacht hoeveel zonlicht deze dame krijgt gaat ze na vier weken automatisch bloeien. Als één van de meest productieve autoflower soorten is ze prima geschikt voor commerciële kwekers. Deze dame wordt groot en bossig en maakt ontelbare zijtakken aan. Aan haar groeistructuur ga je merken dat ze Sativa dominant is. Ze krijgt een stevige hoofdcola en talloze compacte ijzige toppen op de zijtakken. Genoeg licht, warmte, water en liefde is alles wat deze dame van je vraagt. Geef haar pas water na 3 tot 4 weken zodat het wortelgestel zich goed ontwikkelt. Wacht tot de potten licht aanvoelen voor je hen opnieuw water geeft.

Bloeitijd en hoogte van de AK420 Auto

In totaal hebben deze planten 13 weken nodig om uit te groeien tot grote en bossige dames. Ze zijn zeer goed bestand tegen hittestress, rukwinden, koude nachten, schimmels, meeldauw, insecten en andere ziekteverwekkers. Zorg dat je deze soort niet belemmert in de hoogte want met haar 120 tot 150 cm is AK420 een grote dame. Technieken als Sea of ​​Green-opstelling werken zeer goed bij deze variëteit. Je mag je verwachten aan een oogst van dikke ijzige toppen die je meer dan tevreden zullen stellen.

Smaak van de AK420 Auto

De smaak van deze soort is zacht, kruidig met toetsen van dennen en zoete citrus. Je zult merken dat bij het uitademen de smaak nog kruidiger en zoeter wordt en dat de citrustonen nog meer uitgesproken zullen zijn.

Effecten na het roken van AK420 Auto

Met een THC gehalte dat schommelt tussen 14 en 27% is deze sativa-dominante soort haar effect krachtig en blijft lang hangen. Je zult meteen merken dat ze je humeur verbetert waardoor je zeer gemotiveerd, vrolijk, creatief en gefocust wordt.
Je zult golven van euforie voelen waardoor je deze soort ’s ochtends en overdag kunt roken, ook al ben je aan het werk. Mensen die creatief zijn zoals muzikanten, schrijvers, artiesten en gamers zullen ten volle kunnen genieten van deze strain.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,4%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AK420 Auto” te beoordelen