Blue Moby Fem

7.5022.50

Blue Moby Fem is een mengeling van Blue Dream, Moby Dick en Alpha Blue. We raden reguliere zaden aan voor mensen die reeds ervaring hebben in het telen van cannabis. Blue Moby Fem  Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Omdat veel telers nog steeds kiezen voor reguliere zaden, is deze soort zowel verkrijgbaar in regulier als gefeminiseerd zaad. Allebei hebben ze een THC percentage van 22%, een breed terpenenprofiel en geven ze gegarandeerd een flinke oogst.

Groei en verzorging van de Blue Moby Fem

Deze soort heeft geen behoefte aan veel verzorging en/of trainingstechnieken. De planten zullen uitgroeien tot een gemiddelde hoogte en zal genoeg hebben aan goede potgrond of een prima plekje in de tuin voor voldoende licht, water en ‘een oogje in het zeil’.

Bloei en onderhoud van de Blue Moby Fem

Deze soort heeft ongeveer 9 weken nodig om te bloeien en uit te groeien tot een volwassen oogstbare plant. Tijdens deze periode dat haar dikke compacte toppen helemaal rijpen, doe je er goed aan om haar regelmatig te controleren op schimmels of andere ziektemakers. Ze is er niet super gevoelig aan maar voorkomen is de beste manier om alles tot een goed eind te laten verlopen.

Smaak en geur

De bloemen van Blue Moby zitten vol met zoete en kruidige smaken en geuren die super lekker zijn om te roken. De sterke zoete smaken maken deze soort dan ook heel geschikt voor het maken van allerlei soorten eetbare lekkernijen en/of olie.

Effecten na het roken van Blue Moby Fem

Met 22% THC kun je je verwachten aan een groot scala van effecten. Deze hybride soort geeft je een opbeurende, euforische en vrolijke sensatie die na een tijdje zal overgaan in een rustgevend ontspannen gevoel. Bij normaal gebruik zal ze je niet vastpinnen op de bank maar je wel lekker achterover laten leunen om je te laten genieten van een rustig avondje.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Moby Fem” te beoordelen