Bruce Banner Fem

8.5025.50

De trend van de zeer krachtige hybride soort met een hoog THC gehalte en bijzonder lekker smaken van de originele Bruce Banner, zet zich voor in deze Gefeminiseerde soort. Bruce Banner Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Heb je reeds enige ervaring in het telen van cannabis, dan zal de Bruce Banner Fem bij jou in goede handen zijn. Maar, omdat ze een versmelting is van een elite stek van Bruce Banner met de super gewaardeerde Gorilla Girl XL Auto, is deze hybride ook geschikt voor telers die nog niet veel ervaring hebben op het vlak van cannabis kweken.

Groei en kweek van de Bruce Banner Fem

Bruce Banner Fem is een ideale soort om zowel binnen als buiten te kweken en je hoeft geen expert te zijn in het telen van cannabis om de beste resultaten te bereiken. Het gewone onderhoud en de normale verzorging qua licht, water en warmte zal voor deze dame al genoeg zijn om uit te bloeien tot een plant die je bij de oogst aangenaam verrast.

Bloeitijd van de Bruce Banner Fem

Deze dame heeft slechts 8 weken bloeitijd nodig, en bewijst hiermee dat ze een snelle en goed presterende plant is. In de beste omstandigheden zul je een opbrengst krijgen van 400 tot 500 gr/m² bij binnenteelt en 50 tot 150 gr/plant indien je ze buiten hebt staan. Voor haar formaat is dit een zeer respectabele oogst.

Smaak en geur van de Bruce Banner Fem

Na het knippen, drogen en uitharden kun je gaan genieten en proeven van je rijke oogst. Haar fruitige en zoete geuren die een tikkeltje diesel verraden maken dat het niet makkelijk zal zijn om je kruiden te delen met anderen. Haar zoete fruitige smaak die vermengd zijn met een vleugje aarde maken van deze dame een soort die je liever voor jezelf houdt.

Effecten van de Bruce Banner Fem

Een gemiddeld percentage aan THC dat tussen de 18 en 25% ligt zorgt ervoor dat deze sativa-dominante hybride je een euforisch, creatief en langdurig zalige high geeft. Ideaal voor momenten waarop je zoekt naar inspiratie of creatieve ideeën. Maar, wie liever languit op de bank in zijn eentje of in gezelschap geniet van een stukje mooie muziek of een meeslepende film, zal zeker ook de voordelen ondervinden die deze soort je geeft.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bruce Banner Fem” te beoordelen