Blue Moby Auto

7.5022.50

Ontstaan uit de kruising van Moby Dick en Sour Diesel heeft deze soort vooraanstaande ouders. Blue Moby Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Moby Dick Auto, die bekend staat om haar hoge opbrengsten en een hoog percentage aan THC is een topper onder de wietsoorten. De fantastische krachtige smaken van Blue Dream geven aan deze variëteit een extra touch die elke roker zal waarderen.

Groei en lengte van de Blue Moby Auto

Al naar gelang het fenotype dat je hebt, zal de plant niet hoger worden bij sommige variëteiten en ook niet echt breed. Deze planten die hooguit 60 cm worden, zijn dan weer ideaal voor kwekers die weinig ruimte hebben. Andere fenotypes kunnen tot 80 cm halen en maken veel zijtakken aan zodat ze ook in de breedte gaan groeien. Sommige fenotypen vereisen een langere periode van voorbloeien en vragen hun tijd om zich behoorlijk te ontwikkelen en hun potentie te laten zien.

Bloei en opbrengst van de Blue Moby Auto

Bepaalde fenotypes hebben 75 dagen tijd nodig voor de bloeitijd eindigt, andere zullen er 90 tot 100 dagen over doen. De oogsten van beide fenotypes zijn zeker het wachten waard als het weer het toelaat bij buitenteelt. Ook de start van de bloeiperiode zal verschillen waarbij de ene soort een week later zal bloeien dan de andere. Alle types produceren een flinke oogst die gemiddeld 150 gram of meer levert per plant. De meest compacte soort doet het op dat vlak beter met 200 gram of meer per plant.

Smaken en geur

Deze soort verwent je met een stroperige zoetheid van bosbessen die heel herkenbaar is. Maar ook tonen van aarde, hout en een vleugje menthol zul je herkennen als je haar rookt. De geur zal zich beginnen te verspreiden vanaf het moment dat de bloeitijd aanvangt. Een goed werkende koolstoffilter voor deze hele periode is echt geen luxe als je wilt kweken zonder dat de buren argwaan krijgen.

Effecten van de Blue Moby Auto

Blue Moby staat garant voor een zware lichamelijke verdoving met tegelijkertijd een sterke mentale high. Ben je beginnend roker dan moet je echt opletten met deze dame. En ook al blijft je hoofd helder en je gedachten actief, toch moet je deze soort niet onderschatten als de effecten inslaan. Ervaren rokers kunnen deze soort overdag gebruiken maar dan moeten ze wel in acht nemen dat ze heel de dag met hun hoofd in de wolken lopen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Moby Auto” te beoordelen