Jack Herer Fem

8.5025.50

zal je verrassen met haar fantastische bloemen binnen een ontzettend korte tijd. Jack Herer Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Jack Herer is een echte klassieker onder de gefeminiseerde zaden en is als ‘The Jack’ een ware cannabis-legende geworden. Dit heeft ze te danken aan haar uitstekende genetica die ze erfde van Haze, NL#5 en Shiva Skunk. Ervaren Jack Herer kwekers weten dat deze soort de juiste balans heeft tussen cerebrale stimulansen en de totale ontspanning van het lichaam.

Groeihoogte van de Jack Herer Fem

De Sativa dominante Jack Herer groeit niet hoger dan 70 tot 90cm, wat haar zeer geschikt maakt voor binnenkweek. Ze reageert zeer goed op een Sea Of Green (SOG) opstelling waardoor je de oogst aanzienlijk kunt verbeteren. Maar, haar volledige potentieel laat deze dame pas zien bij buitenteelt want daar presteert Jack Herer als de beste. De resultaten zullen uiteraard het beste zijn als de zomer lekker heet is maar aan de andere kant kan ze wel tegen een koudestootje.

Bloeitijd en opbrengst

Een makkelijk te kweken plant die een bloeitijd van 8 tot 9 weken heeft en een oogst oplevert van ongeveer 500 gr/m², wie zou daar niet tevreden mee zijn. Wil je Hasj maken, dan ga je je geluk niet op kunnen als je de bloedstollende harsproductie ziet op de talloze glinsterende compacte toppen.

Smaak en geur van de Jack Herer Fem

Het aroma van Jack Herer uit gefeminiseerde zaden ruikt als een mengeling van specerijen- en pepernoten. De fruitige mango geuren ronden het geheel af met een lichte citrusgeur op de achtergrond. Tijdens het roken of vapen zal je de gronderige en zoete tonen proeven met een subliem peperig randje, afgewisseld met citrus en smaken van wilde bloemen die samen zorgen voor een zeer complexe en lekkere smaak.

Effecten na het roken van Jack Herer Fem

Met 23 tot 26% THC helpt deze dame je om alle angst en stress los te laten waardoor je lichaam helemaal gaat ontspannen. Ze wordt enorm gewaardeerd door kwekers van medicinale soorten om haar geweldige allround effecten maar, ook recreatieve gebruikers zeggen geen nee tegen deze strain. Chillen in je eentje of met vrienden, voelen hoe de stress wegvloeit zonder dat je aan de bank geplakt blijft en je energiepeil opgetild wordt; een prima recept voor een zeer geslaagde avond!

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jack Herer Fem” te beoordelen