Jack Herer Auto

8.5025.90

Het enige wat Jack Herer nog meer populair kon maken was het toevoegen van een autoflower versie en dat is dan ook gebeurd. Jack Herer Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Jack Herer was een veel besproken Amerikaans politicus die als activist op kwam voor het legaliseren van cannabis. Zijn twee boeken, ‘The Emperor Wears No Clothes’ en ‘Grass’ waren echte voltreffers. Deze fantastische soort werd naar hem genoemd en deze dame won talloze Cannabis Cup prijzen voor haar uitstekende kwaliteit en sterke potentie. Al naargelang het fenotype kan het THC percentage oplopen tot 23%. Door haar aanwezige cannabinoïden en terpenen heeft deze soort de kracht om je tot rust te brengen en tegelijkertijd vrolijk te maken. Dit zijn heel belangrijke medicinale eigenschappen.

Hoe groeit Jack Herer Auto?

Tijdens haar groeiperiode krijgt Jack Herer alle uiterlijke kenmerken van een Sativa met een zee van bosgroene kleuren. Deze soort doet het zowel binnen als buiten goed maar, hoe mooier het weer, hoe beter de toppen zullen zijn. Deze planten worden wel bossig maar strekken zich ook graag uit zodat je best zorgt voor voldoende ruimte. Zoals altijd bij Sativa-dominante soorten is ook Jack Herer Auto kwetsbaar voor overvoeding. Hier moet je echt op letten.

Bloeitijd en opbrengst

Jack Herer werd, zoals de meeste andere medicinale soorten, ontwikkeld in het Amsterdam van de jaren negentig. Een Sativa Haze, gekruist met Northern Lights #5 en Shiva Skunk liggen aan de oorsprong van deze soort die 55% Sativa en 45% Indica is. De bloeitijd van deze Jack Herer duurt tussen de 10 en 12 weken en zal ongeveer 500 gram per m² leveren.

Welke smaken heeft de Jack Herer Auto?

De skunky en aardse geuren katapulteren je naar de kern van de natuur. Gedroogd en uitgehard zie je een overvloed aan ijzige salie-kleurige hars die schittert in het licht. De smaak en het aroma van Jack Herer zijn bijna gelijk. Eerst ruiken de toppen naar citrus met een vleugje skunk maar indien je ze breekt of vermaalt zal de geur de hele kamer vullen. Reeds bij de eerste hijs ervaar je een mengeling van kruidige en houtachtige smaken. Tijdens het uitademen komen er tonen van azijn, peper en mosterd bij die het smakenpalet versterken.

Effecten en high

Waar Jack Herer het meest om geliefd is, is de perfecte mix van rustgevende fysieke effecten en de gelukzalige cerebrale high die je vredig en vreugdig maakt. Je zult je al snel actief voelen waardoor deze soort perfect geschikt ik om overdag te gebruiken. Let op: Gebruik je wat meer dan je gewend bent, dan zullen lachsalvo’s nooit ver weg zijn. Ervaren kwekers zijn het er over eens dat deze soort niet te vergelijken is met andere strains.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jack Herer Auto” te beoordelen