Moby Dick Auto

6.5019.50

Moby Dick is een soort die reeds faam behaalde over de hele wereld. Ze staat gekend om haar typische effecten, de lekkere smaak bij het roken en/of vapen en haar mooie oogsten. Moby Dick Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Met Moby Dick Auto heeft deze soort nu ook een snelle versie die zeer bevredigende resultaten zal leveren aan het eind van haar levenscyclus. Moby Dick Auto heeft dezelfde genen dan de originele soort en is daarom ook Sativa dominant met kenmerken van White Widow en Haze.

Groeilengte en onderhoud van de Moby Dick Auto

Het uiterlijke van deze soort is een hoofdstam met ontelbare sterke zijtakken waarop de bladeren een prachtig bladerdak vormen. Haar lengte zal ongeveer tussen 100 en 120 cm worden, het laatste ga je meer zien bij planten die buiten gekweekt worden. Een prima formaat om in de kweekruimte 4 weken te laten groeien, dan start deze dame automatisch haar bloeiperiode. Ze vraagt een goede bemesting met biologische voedingsstoffen zodat het microbiële leven dat in het substraat zit, haar groei kan stimuleren. Geef haar vooral niet teveel voeding en let goed op de dosering.

Bloeitijd en opbrengst

Aan het begin van haar bloeiperiode ga je overschakelen naar bio voeding die rijk is aan fosfor en kalium. Hierdoor gaan je planten breder worden en heel veel bloemtoppen aanmaken. Van zaadje tot oogst kun je rekenen op 65 tot 70 dagen, zo lang duurt het maar voor je de bloemen kunt gaan knippen. 550 gr/m² hij binnenteelt en 500 tot 550 gr/plant bij buitenteelt is de mooie oogst waar je op kunt rekenen. Voor een autoflower is dit een zeer goed resultaat.

Hoe smaakt de Moby Dick Auto?

Door het grote aantal terpenen dat Moby Dick Auto rijk is, heeft deze soort een zeer complex aroma. Je mag je verwachten aan een mengeling van zure frisse citrus tonen met een tikkeltje vers gezaagd dennenhout en de gekende kruidige tinten van Haze. De smaak van deze soort is zeer sterk gelijkend op haar geuren en zal je aangenaam verrassen tijdens het roken of vapen.

Wat zijn de effecten van de Moby Dick Auto?

Het effect van deze autoflower is sterk gelijkend op de originele Moby Dick. De high die ze je geeft is zeer sociaal, je wordt er creatief door en je hoofd blijft helder. Je komt in een positieve roes, die bij momenten euforisch kan zijn, terecht waarbij je lichaam zich helemaal ontspant door de 22% aan THC die deze soort in haar genen draagt. Indien je niet echt bekend bent met het roken van zware wietssoorten, dan raden we je toch aan om zachtjes te beginnen en trekje voor trekje te ontdekken wat voor potentieel deze dame heeft.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moby Dick Auto” te beoordelen