Sherbet Auto

7.5022.50

Sherbet Autoflower, Girl Scout Cookies, Pink Panties en een beetje Ruderalis zijn verantwoordelijk voor alles wat deze soort je te bieden heeft. Sherbet Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Met trots presenteren de veredelaars van Seedstockers hun eigen variëteit, Sherbet Autoflowering cannabis. Een soort met een fantastische smaak die niet veel aandacht opeist tijdens haar groei- en bloeiperiode en die zeer geschikt is voor onervaren telers. Het is een snelle bloeier waarvan je meerdere oogsten per jaar kunt genereren, zelfs bij buitenteelt. Wil je zelf ervaren wat Sherbet Auto in petto voor je heeft, koop dan nu je zaden en ga ondervinden wat voor prachtig staaltje vakwerk deze dame is.

Hoe groei je de Sherbet Auto

De planten van Sherbet Auto blijven klein en discreet. Dit maakt hen zeer geschikt voor balkons, terrassen en achtertuinen voor wie ongestoord wilt kweken. Ook in kweektenten is het een ideale soort omdat ze in de hoogte beperkt blijft en zich zeer goed leent voor SOG en andere trainingstechnieken. Deze dame krijgt de karakteristieke vorm van een kleine kerstboom en je zult merken dat, tijdens de bloeiperiode, ook de toppen er zullen uitzien als kleine mini-kerstboompjes.

Bloeitijd en opbrengst

Vanaf het zaadje tot de oogst duurt het ongeveer 9 tot 10 weken en sommige fenotypes zullen er slechts acht weken over doen. Dit maakt het mogelijk om meerdere oogsten per jaar te genereren, vooral als je geluk hebt met het weer en een lange hete zomer hebt. Tijdens de bloeifase produceren ze een dikke centrale cola omgeven door een groot aantal zijtakken die de cannabisoogst zal vergroten. Haar zware, conische en zeer compacte toppen zitten vol met schitterende harstrichomen. Je houdt, bij binnenteelt, best een lichtschema aan van 20/4. Dit zal zorgen voor een opbrengst van ongeveer 500 gr per m² onder optimale omstandigheden. Indien je planten buiten staan, zal je ze een paar dagen extra moeten gunnen zodat ze volledig uitgerijpt zijn. Je kunt je dan aan een opbrengst verwachten van rond de 150 gr per plant.

Smaak en geur

Sherbet Autoflower heeft een zeer zoet en fruitig aroma met achtergrond tonen van rijpe mango’s en meloenen. Aan de plant geven ze een deel van deze heerlijke aroma’s en smaken af maar eens je ze gaat roken of vapen krijg je pas echt te proeven en te ruiken wat deze dame aan smaken en geuren in petto heeft.

Effecten na het roken van Sherbet Auto

Deze dame geeft je een krachtig en uitgebalanceerd effect en zal je meenemen in een sterke psychoactieve euforie. Geleidelijk aan zal dit gevoel overgaan in een zeer aangename, intense lichamelijke ontspanning.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sherbet Auto” te beoordelen