Sticky Fingers Auto

15.0045.00

De Sticky Fingers Auto is een Indica dominante soort, en heeft een THC gehalte dat naargelang de omstandigheden waarin je haar laat groeien, schommelt tussen 23 en 26%. Sticky Fingers Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

De veredelaars bij Seedstockers kruisten hun eigen Sticky Monkey, een afstammeling van Gorilla Glue #4, met de genetica van het fenotype ‘Thin Mint’ van hun zeer gewaardeerde soort, Girl Scout Cookies. Hiermee verkregen ze een soort die elke gebruiker blij kan maken. Niet enkel door haar zoete smaak maar ook voor het kweekgemak en de extra grote oogsten. Haar prachtige witte ijzige toppen die vol hars zitten, zijn erg geschikt voor het bereiden van olie, waxen, edibles en alles wat je maar met hoogwaardige wiet kunt bedenken.

Hoe groeit de Sticky Fingers Auto?

Deze dame doet het zeer goed onder alle kweeksystemen. De hoogte die ze zal bereiken wanneer ze volwassen is, zal ongeveer één meter bedragen. Na de eerste spruiten die zichtbaar worden, mag je rekenen op 75 dagen vooraleer je haar kunt oogsten. Ze houd van veel licht en warmte zodat je best zorgt voor minimum 20 uur licht per dag.

Bloeitijd van de Sticky Fingers Auto

Zoals alle autoflowers zal Sticky Fingers ook automatisch beginnen bloeien na ongeveer 20 dagen groeien. Vanaf het ontkiemen van het zaad tot de oogst zal de levensduur om en bij de 95 dagen zijn. Misschien word je eerder verleid om haar bloemen te knippen omdat ze er zo heerlijk uitzien. Doe dat niet en gun haar de nodige tijd zodat ze haar potentieel kan tonen en opbrengsten kan geven die echt heel hoog zijn.

Smaak en geur

Wanneer je Sticky Fingers Auto gaat roken waan je je voor de toonbank bij de bakker. Haar zoete geur ruikt naar vers gebakken koekjes en taartjes en de smaak ligt helemaal in het verlengde. De ondertonen zijn fris met een tikkeltje mint en kruiden en de smaak van vers gezaagd dennenhout.

Effecten en gevoel

Hou je van een soort die je een gelukzalig gevoel geeft, je niet meteen op de bank gooit maar je toch helemaal ontspannen maakt? Dan is Sticky Finger Auto de soort waar je naar zoekt. Met THC waarden die boven 20% liggen, moet je natuurlijk altijd wel een beetje opletten wanneer je doseert maar, ben je gewend aan variëteiten met een hoog THC gehalte, dan zal deze dame mild voor je zijn en je niet knetter stoned maken maar helemaal en volledig relaxed.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sticky Fingers Auto” te beoordelen