iMicrodose

25.00

IMicrodose is een product van Red Light Holland gericht op het mogelijk maken voor truffel liefhebbers om te genieten van de hallucinogene drug voor een productiviteit boost. De verpakking komt met 15 gram truffels die je gedurende enige tijd in kleine hoeveelheden geconsumeerd kunnen worden. De verpakking is hersluitbaar zodat de truffels vers blijven. Het is belangrijk om de juiste dosering te nemen zodat u beter kunt werken zonder overweldigd te worden.

iMicrodose: Boost je productiviteit!

Microdoseren op truffels is niks nieuws. Het is bekend dat mensen uit verschillende industrieën psilocybes nemen om hun creativiteit te vergroten. Ze worden er scherper van, vergroten hun probleem oplossende vaardigheden en negeren afleidingen op werk. Red Light Holland besloot gebruikers van truffels te helpen bij het accepteren van de cultuur en kwam met het geweldige product, iMicrodose!

hoe werkt het?
Er is een protocol wat aangeraden is streng te volgen tijdens het gebruik van iMicrodose.
Begin met een dosering van 1 gram per dag. Verhoog deze dosering naar de gewenste resultaten.
Handhaaf deze dosering en geef jezelf een paar dagen zonder enige dosering.
Om de gewenste resultaten te krijgen, moet je afzien van een aantal routines zoals thee en koffie drinken. Door de dosering te verdelen kan je lichaam je tolerantie aanpassen. Onthoud dat dosering van uw leeftijd, gewicht en psychologische factoren afhangt.

De iMicrodose verpakking is hersluitbaar zodat de truffels vers blijven. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker de microdosering in perfecte staat kan consumeren.

Met de iMicrodose van Red Lights Holland kun je magische truffels gebruiken voor recreatieve en productieve resultaten. Bestel nu bij Hollands High, en wij zorgen dat het zo snel mogelijk bij jou thuis is!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iMicrodose” te beoordelen