Kali China

15.0065.00

Het kweken van Kali China is een eitje en belooft een snelle transformatie van zaadjes naar toppen. In slechts 7-9 weken zie je de adembenemende schoonheid van levendige bloemen, versierd met een heerlijke mix van romige, mango- en pittige aroma’s. Samengesteld met 25% sativa voor een creatieve vonk en 75% indica voor rustgevende ontspanning, biedt Kali China een gebalanceerde en plezierige high. Verrijk moeiteloos je cannabisreis met deze smaakvolle verrassing, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Het kweken van Kali China, Een Snelle Transformatie van Zaadjes naar Toppen!

Ga op een snelle en lonende kweekreis met Ace Seeds’ Kali China. Deze uitzonderlijke strain boeit kwekers met zijn snelle transformatie van zaadjes naar toppen. Binnen een verrassend korte tijd zie je de krachtige groei en unieke kenmerken van Kali China, waardoor het een ideale keuze is voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Geniet van de voldoening van het koesteren van deze strain, terwijl het efficiënt rijpt en een overvloedige oogst van eersteklas cannabis belooft.

Bloeiende Schoonheid met 7-9 Weken tot de Oogst

Verlustig je in het visuele spektakel dat Kali China biedt wanneer het de bloeifase ingaat, met een oogst in slechts 7-9 weken. De bloemen zijn een waar feest voor de ogen, versierd met levendige kleuren en trichomen die de unieke kenmerken van de strain benadrukken. Kali China pronkt niet alleen met een snelle bloeiperiode maar levert ook een indrukwekkende oogst op, waardoor het een favoriet is onder cannabisliefhebbers die zowel efficiëntie als visuele aantrekkingskracht zoeken. Ervaar de schoonheid van de bloeifase, waar elke bloem getuigt van de potentie en aantrekkingskracht van Kali China.

Smaakvolle Symfonie met Kali China’s Romige, Mango en Pittige Aroma’s!

Laat je zintuigen onderdompelen in de smakelijke wereld van Kali China’s smaak en geurprofiel, een heerlijke symfonie van romigheid, pittige mango en een vleugje kruidigheid. Deze aromatische reis wordt aangevuld met een unieke blend die een smaakprofiel creëert dat zowel luxueus als verkwikkend is. Elke hijs biedt een explosie van frisheid, waarbij de romige, fruitige en kruidige ondertonen elkaar perfect aanvullen. Verrijk je rookervaring met de rijke en complexe terpenensamenstelling die Kali China definieert, en geniet van een smaakavontuur dat een blijvende indruk achterlaat.

De Kali China High, 25% Sativa Vonk, 75% Indica Ontspanning!

Ervaar de harmonieuze effecten van Kali China, een goed uitgebalanceerde strain met 25% sativa en 75% indica. Deze doordachte samenstelling zorgt voor een high die de opwekkende eigenschappen van sativa combineert met de kalmerende omhelzing van indica. Of je nu op zoek bent naar een vonk van creativiteit of rustgevende ontspanning, Kali China belooft een veelzijdige en plezierige rooksessie. Verrijk je cannabisreis met Kali China, waar efficiënte groei, visuele schoonheid, en een smaakvolle high samenkomen.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd

THC: No selection

22%

CBD: No selection

0.2 %

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

(Old Kali Mist x China Yunnan) x China Yunnan F5 semi hybride

Indica/Sativa: No selection

Sativa 25% Indica 75%

Effect: No selection

Krachtig, Ontspannend, psychedelisch

Smaak: No selection

Creme, Mango, Kruiden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kali China” te beoordelen