New Caledonia    

35.0065.00

Ontmoet New Caledonia, jouw tropische metgezel van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High, speciaal voor jou. Van kleine zaden tot weelderige toppen duurt het een geduldige 13-14 weken voor deze soort om uit te groeien tot een bloemrijk meesterwerk. Of je nu nieuw bent in het kweken of een doorgewinterde professional, het kweken van New Caledonia is een vreugdevolle ervaring. Stel je voor dat je geniet van zoete tropische tutti-frutti, soms een beetje zuur, met een romig zoete twist en een krachtige citroenachtige en muskusachtige kick. En met 100% sativa, maak je klaar voor een opgewekte reis. Duik in de tropische zaligheid met New Caledonia, haal nu je premium cannabiszaden bij de Holland’s High webshop!

Een Bloeiend Toevluchtsoord met de Groei en Kenmerken van New Caledonia

Ga op reis van teeltuitmuntendheid met New Caledonia, een voortreffelijke wietsoort van Ace Seeds. Van zijn kleine zaden tot de weelderige toppen onthult deze soort gedurende een geduldige periode van 13-14 weken zijn volledige schoonheid. De groei en kenmerken van New Caledonia tonen het vakmanschap van Ace Seeds en bieden een plezierige ervaring voor zowel ervaren als beginnende kwekers. Zie je tuin transformeren terwijl New Caledonia evolueert van zaden tot levendige toppen en belooft een tropisch toevluchtsoord binnen je cannabiscollectie.

Visuele Symfonie met de Bloei en Uiterlijk van New Caledonia

Stap in een visuele symfonie met New Caledonia, een floraal meesterwerk. Gedurende zijn bloeiperiode van 13-14 weken verandert de plant in een betoverende weergave van delicate bloemen en weelderige toppen, waarbij het de essentie van zijn naamgenoot vastlegt. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, waarmee het succesvolle kweken van deze buitengewone soort wordt gemarkeerd. New Caledonia voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar brengt ook een vleugje verfijning met zijn unieke uiterlijk en levendige toppen.

Tropisch Geluk met de Heerlijke Smaak en Geur van New Caledonia

Verwen je zintuigen in tropisch geluk met de smaak en geur van New Caledonia. De terpenen creëren een plezierige ervaring met zoete tropische tutti-frutti, bloemblaadjes met een romig zoete omgeving, en een krachtige citroenachtige en muskusachtige draai. Stel je de tropische smaken voor die dansen op je gehemelte en een zintuiglijke reis creëren die zowel bevredigend als uniek is. De intrigerende mix van smaken en geuren voegt een extra laag verfijning toe aan New Caledonia, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een diverse en verkwikkende cannabiservaring.

Verhef je Geest bij het Roken van New Caledonia van Ace Seeds

Ervaar de opbeurende effecten van New Caledonia, een puur sativa-genot met een samenstelling van 100% sativa, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High. Zonder indica-invloed levert deze soort een echte sativa-ervaring, waarmee je de opwekkende en creatieve high krijgt die kenmerkend is voor de beste sativastammen. Roken van New Caledonia is als een reis naar een tropisch paradijs, met een cerebrale en opbeurende ervaring. Verhef je geest en omarm de heldere effecten van deze unieke soort.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Regulier

THC: No selection

21%

CBD: No selection

0.05%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

13 – 14 Weken

Genetische achtergrond: No selection

pure Sativa uit New Caledonia

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Creatief, Energie, Helder, psychoactief

Smaak: No selection

Citroen, Creme, Pittig, Tropisch, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “New Caledonia    ” te beoordelen