Nepal Annapurna  

26.0050.00

Van kleine zaadjes tot prachtige toppen duurt het ongeveer 12-14 weken voordat deze magie plaatsvindt. Of je nu een ervaren kweker bent of net begint, het kweken van Nepal Annapurna is als het hebben van een stukje van de majestueuze bergen in jouw eigen ruimte. Stel je voor dat je geniet van kruidige, houtachtige smaken met hints van aardbei, citroen en zelfs een vleugje munt. En met 100% sativa, maak je klaar voor een geestverruimende reis. Duik in de natuurlijke vibes met Nepal Annapurna, koop jouw zaden bij de Holland’s High webshop!

Een Bergachtig Wonder met de Groei en Kenmerken van Nepal Annapurna

Stap in een teeltavontuur met Nepal Annapurna, een fascinerende cannabissoort van Ace Seeds. Bekijk de magie zich ontvouwen van kleine zaadjes tot weelderige toppen gedurende een periode van 12-14 weken. De groei en kenmerken van Nepal Annapurna tonen het vakmanschap van Ace Seeds, wat een boeiende ervaring biedt voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Het kweken van deze soort is als het koesteren van een stukje van de majestueuze Himalaya in je eigen ruimte, waardoor je cannabiscollectie wordt verrijkt met een vleugje bergmagie.

Bewonder de Bloei en Verschijning van Nepal Annapurna

Betreed een bloementapijt met Nepal Annapurna, een botanisch meesterwerk. Gedurende zijn 12-14 weken durende bloeiperiode transformeert de plant tot een visueel symfonie van delicate bloemen en weelderige toppen, waarbij de essentie van het Annapurna-gebergte wordt vastgelegd. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, waarmee het succesvolle kweekproces van deze buitengewone soort wordt gemarkeerd. Nepal Annapurna voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar brengt ook een vleugje verfijning met zijn unieke uiterlijk en levendige toppen.

Een Symfonie van Smaak met de Smaak en Geur van Nepal Annapurna

Verwen je zintuigen in een symfonie van smaken met de smaak en geur van Nepal Annapurna. De terpenen creëren een buitengewone ervaring, met pittige, houtachtige en bergachtige kruiden, gecombineerd met tonen van hasj en wierook. Soms vang je fruitige hints op van aardbei, citroen en watermeloen, met een vleugje eucalyptus en munt. Stel je de complexe smaken voor die op je gehemelte dansen, waardoor een zintuiglijke reis ontstaat die zowel bevredigend als uniek is. De ingewikkelde mix van smaken en geuren voegt een extra laag van verfijning toe aan Nepal Annapurna, waardoor het een must-try is voor wie op zoek is naar een gevarieerde en verkwikkende cannabiservaring.

Verhef je Geest en Voel de Effecten van Nepal Annapurna

Ervaar de geestverheffende effecten van Nepal Annapurna, een pure sativa-verwennerij met een samenstelling van 100% sativa. Zonder indica-invloed biedt deze soort een ware sativa-ervaring, met de opwekkende en creatieve high die kenmerkend is voor de beste sativa-soorten. Het roken van Nepal Annapurna is als een reis naar de hoogten van de Himalaya, met een cerebrale en opbeurende ervaring. Verhef je geest en omarm de heldere effecten van deze unieke soort.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Smaak: No selection

Fruitig, Kruidig, Houtachtig, munt

THC: No selection

9%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

12-14 weken

Genetische achtergrond: No selection

Nepalese pure sativa

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Helder, Laag Psychoactief, Spiriueel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nepal Annapurna  ” te beoordelen