Fatkid’s Cake

30.0045.00

Met zijn gemakkelijke groei, goede opbrengsten, heerlijke smaken en gebalanceerde effecten is de Fatkid’s Cake een must-try strain voor enthousiastelingen die zowel eenvoud als kwaliteit zoeken. Mis de kans niet om deze uitzonderlijke strain te kweken en te genieten. Bestel nu en verken de wereld van de toegankelijke en plezierige cannabis van Fatkid’s Cake.

Stap in een wereld van verrukkelijk cannabisgenot met Fatkid’s Cake, waar je eigen knop kweken een eitje is. Deze soort van Amsterdam Genetics is perfect voor iedereen, of je nu nieuw bent in het kweken of een doorgewinterde professional. Het is een sterke en gemakkelijk te verzorgen plant die zowel binnen als buiten gedijt. En het beste deel? Het is net zo eenvoudig als lekker.

Kenmerken van Fatkid’s Cake

Het kweken van Fatkid’s Cake is gemakkelijk voor alle soorten kwekers. Of je nu een nieuweling bent of een professional, deze Amsterdam Genetics-soort, verkrijgbaar bij Holland’s High, is de beste keuze voor jou. Het is een sterke en veerkrachtige plant die zowel binnen als buiten goed groeit. Naarmate hij groeit, zie je hem veranderen in een robuuste schoonheid. Het is een eenvoudige plant, perfect voor beginners.

Bloei en Uiterlijk van Fatkid’s Cake

Maak je klaar voor een visueel genot wanneer Fatkid’s Cake begint te bloeien, wat meestal gebeurt ongeveer 8 tot 9 weken nadat je hem begint te kweken. Tijdens deze periode nemen de knoppen het podium in beslag, en ze zien er geweldig uit, dicht en bedekt met glanzende trichomen. De plant zelf is een prachtige dame, met weelderige groene bladeren en vurige oranje stampers. Na de bloeifase duurt het niet lang voordat je kunt oogsten, slechts een paar weken, en dan kun je genieten van je Fatkid’s Cake knoppen.

Smaak en Geur

Verwen je zintuigen met de heerlijke smaken en betoverende geur van Fatkid’s Cake. Als je een trekje neemt, merk je een perfecte mix van zoete en aardse smaken op, met een vleugje kruidigheid. Het is een goed uitgebalanceerde smaak die zorgt voor een plezierige rookervaring. Wat de geur betreft, Fatkid’s Cake heeft een uitnodigend aroma van aardse tonen en kruiden. Het is als een geurige reis die elke rooksessie verbetert.

Effecten bij het Roken of Verdampen

Fatkid’s Cake biedt een gebalanceerde ervaring met een unieke genetische mix: 40% Sativa en 60% Indica. Als je eenmaal aansteekt, voel je een rustgevend gevoel van ontspanning door je lichaam verspreiden, dankzij de Indica-invloed. Het is als een warme, geruststellende knuffel. De Sativa zorgt voor een vleugje mentale helderheid, wat bijdraagt aan de gebalanceerde ervaring. Het is perfect om te ontspannen na een lange dag of gewoon te genieten van een vredig moment.

Extra informatie

Zaden: No selection

3 zaden, 5 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

30%

CBD: No selection

1%

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Girl Scout Cookies X Cherry Pie

Effect: No selection

Blij, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Chocolade, Kruiden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fatkid’s Cake” te beoordelen