White Choco

30.0045.00

Ongetwijfeld is White choco één van de beroemdste cannabissoorten van Amsterdam. Het feit dat ze een aantal hemelse kenmerken heeft zal hier niet vreemd aan zijn. Je zult echt verliefd op haar worden. Ze heeft een ongelooflijk pittige en heerlijke chocoladesmaak die gepaard gaat met een opbeurende en ontspannende high. Ze is helemaal compleet en zal je een sensuele ervaring bieden. Breng haar in je kweekruimte en je zult er echt blij van worden. Koop White Choco wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

De faam die White Choco geniet, kan worden toegeschreven aan haar ouderlijk erfgoed. De veredelaars van Amsterdam Genetics kozen voor White Russian en Chocolope-cannabissoorten om White Choco te maken. Terwijl Chocolope een kenmerkende chocoladesmaak aan de mix geeft, zorgde White Russian voor een energieke high. Ze is een 50/50-mix van Sativa en Indica en is ontstaan uit het ouderschap van enkele van de meest geliefde cannabissoorten in de schappen.

Hoe Kweek je de White Choco?

Het kweken van deze dame kan een plezierige bezigheid zijn voor iedereen die ervaring heeft met het kweken van cannabis. Ze zal het zowel binnen als buiten goed doen, maar heeft andere omstandigheden nodig. Buiten baadt ze zich graag voortdurend in het zonlicht en heeft ze ook nood aan wat kweektechnieken. Binnen, waar ze het beste gedijt, zal ze uitgroeien tot een productieve plant.

Verwacht als buitenplant een hoogte van ongeveer 120 tot 150cm. Ze zal zo’n 400 tot 600 gram per vierkante meter opleveren. Buiten zal ze 400 tot 500 gram per plant opleveren na een hoogte van ongeveer 200 tot 300 cm.

Hoelang Bloeit de White Choco?

Je mag verwachten dat haar gezonde toppen na een bloeiperiode van 9 weken klaar zijn om geoogst te worden.

Smaak en Geur van White Choco

Zoals haar naam al doet vermoeden, is de meest prominente geur en smaak van White Choco die van chocolade. Deze wordt aangevuld met rijke tonen van kruiden en peper. De twee geven op een interessante manier een aparte draai aan je rooksessie. Ze is erg aanlokkelijk en zal ervoor zorgen dat je naar haar hunkert op elk moment dat je chocolade proeft of ruikt.

Effecten na het Roken of Vapen

White Choco heeft een gelijkmatige verdeling van Sativa- en Indica-genetica. Je zult effecten van beide genetica ervaren wanneer je haar gaat gebruiken. Op het cerebrale front zullen haar effecten een opbeurend en euforisch effect hebben. Het katapulteert je nu niet meteen de kosmos in, maar geeft je een ongelofelijke creativiteit boost. Je krijgt ook een geweldige energieboost voordat je overspoeld wordt met warmte en je je ontspannen begint te voelen. Ze is een ideale soort om recreatief te gebruiken, omdat je de creatieve impuls krijgt die je nodig hebt om kunst te maken.

Bovendien heeft White Choco geneeskrachtige eigenschappen. Ze wordt aanbevolen voor mensen met stress, angst, depressie en somberheid. Deze effecten gaan gepaard met de lichamelijke buzz om de gebruiker pijnverlichting te geven. Bij hoge doseringen zal ze elke slapeloze gebruiker helpen om langzaam in te dommelen. Zorg ervoor dat je wat snacks of eten in de buurt hebt terwijl je haar rookt want die ga je nodig hebben.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

120 – 150 cm

Hoogte buiten: No selection

200 – 300 cm

Bloeitijd: No selection

9 weken

Genetische achtergrond: No selection

White Russian x Chocolope

Effect: No selection

Creatief, Lichamelijke Ontspanning, Opbeurend

Smaak: No selection

Chocolade, Pittig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Choco” te beoordelen