Forbidden Passionfruit

30.0045.00

Verrijk je cannabiservaring met Forbidden Passionfruit, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Met zijn eenvoudige groei, bevredigende opbrengsten, heerlijke smaken en gebalanceerde effecten, is het een must-try strain voor liefhebbers die zowel gemak als kwaliteit zoeken. Mis niet de kans om deze uitzonderlijke strain te kweken en te genieten. Bestel nu en verken de wereld van toegankelijke en plezierige cannabis van Forbidden Passionfruit.

Neem een reis naar de tropen met Forbidden Passionfruit, jouw ticket naar gemakkelijk en heerlijk genot van cannabis. Van Amsterdam Genetics en verkrijgbaar bij Holland’s High, is deze strain perfect voor elke soort kweker, of je nu nieuw bent in de cannabis teelt of een doorgewinterde pro. Het is een sterke en flexibele plant die zowel binnen als buiten gedijt. Plus, het is zo makkelijk als taart om te kweken, waardoor het de ideale keuze is voor beginners. Maak je klaar om de tropen te ervaren bij elke hijs!

Het kweken van Forbidden Passionfruit

Het kweken van Forbidden Passionfruit is een fluitje van een cent voor alle soorten kwekers. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, deze Amsterdam Genetics strain, gevonden bij Holland’s High, is jouw ticket naar succes. Het is een stevige en aanpasbare plant die zowel binnen als buiten tevreden is. Naarmate het groeit, wordt het een robuuste schoonheid. Forbidden Passionfruit staat bekend om zijn eenvoud, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die net beginnen.

Hoe lang tot bloeitijd?

Maak je klaar voor een visuele traktatie als Forbidden Passionfruit zijn bloeifase ingaat, wat doorgaans ongeveer 8 tot 9 weken duurt vanaf het begin van de groei. Gedurende deze tijd staan de toppen in de schijnwerpers en ze zien er fantastisch uit, dicht en bedekt met glinsterende hars. De algehele uitstraling van de plant is ook indrukwekkend, met weelderige groene bladeren en vurige oranje stampers. Na de bloeiperiode hoef je niet lang te wachten voordat je kunt oogsten, meestal slechts een paar weken, en dan kun je genieten van je Forbidden Passionfruit toppen.

Smaak en Geur van Forbidden Passionfruit

Verhoog je zintuigen met de heerlijke smaken en betoverende geur van Forbidden Passionfruit. Wanneer je een hijs neemt, zul je een heerlijke mix van fruitige en zoete smaken opmerken, met een vleugje aardsheid. Het is een goed uitgebalanceerde smaak die zorgt voor een plezierige rookervaring. Wat de geur betreft, Forbidden Passionfruit heeft een uitnodigende geur van tropisch fruit en een vleugje aardsheid. Het is als een geurige reis die elke rooksessie versterkt.

Effecten bij het roken van Forbidden Passionfruit

Forbidden Passionfruit levert een gebalanceerde ervaring met een unieke genetische mix: 40% Sativa en 60% Indica. Wanneer je het aansteekt, zul je een kalmerend gevoel van ontspanning door je lichaam voelen, dankzij de Indica invloed. Het is als een warm, geruststellend omarmen. De Sativa voegt een vleugje mentale helderheid toe, waardoor het perfect is om te ontspannen na een lange dag of gewoon te genieten van een rustig moment.

Extra informatie

Zaden: No selection

3 zaden, 5 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

0.06%

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Fatkid’s Cake x Granddaddy Purple

Effect: No selection

Blij, Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Fruitig, Kruidig, Tropisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Forbidden Passionfruit” te beoordelen