Kosher Tangie Kush

25.0036.50

Cannabisgebruikers die fan zijn van spectaculaire Citrus aroma’s en sterke effecten, zijn wereldwijd van Tangie gaan houden. Haar populariteit is enorm gegroeid, en veredelaars bij Amsterdam Genetics dachten, waarom zouden ze haar genetica niet gebruiken om er nog iets beters te maken. En zie… Kosher Tangie Kush zag het levenslicht. Ze is een hybride met opwindende fruitige essences en Kush-ondertonen. Koop Kosher Tangie Kush wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

Om dit meesterwerk te maken, hebben veredelaars van Amsterdam Genetics de genetica van de populaire Tangie gehybridiseerd met die van de klassieke Kosher Kush. De kwaliteiten van Tangie worden door veel wietgebruikers over de hele wereld bewonderd. Dus de nieuwsgierigheid van de telers bij het kiezen van de soort was gewekt. Ze komt beladen met uitstekende terpeenprofielen die haar de citrusachtige mandarijnsmaak geven. De combinatie met Kosher Kush creëerde een soort die niet alleen uitstekende smaken gaf, maar ook hoge opbrengsten met een hoog THC-gehalte.

Hoe Kweek ik de Kosher Tangie Kush?

Hoewel het niet de gemakkelijkste soort is om te kweken en te beheren, vraagt ​​Kosher Tangie Kush niet te veel van de kweker. Ze groeit snel en is duurzaam. Ze doet het zowel binnen als buiten goed, mits ze voldoende licht krijgt. Enkel buiten heeft ze wat meer aandacht nodig.

Binnen wordt ze zo’n 120 tot 150 cm hoog en levert ze zo’n 450 tot 550 gram per vierkante meter op. Als buitenplant zal ze het goed doen en een hoogte van 200 tot 300cm bereiken en 400 tot 600 gram toppen per plant opleveren.

Hoelang Bloeit de Kosher Tangie Kush?

Wanneer je deze dame onder je hoede neemt, mag je er toch wel op rekenen dat ze een bloeiperiode van 9 tot 10 weken nodig heeft eer ze als volwassen plant kan bestempeld worden.

Smaak en Geur die ik kan Verwachten

Met deze soort ervaar je de magische geuren van de Kush-familie. Zodra je een bong of joint van Kosher Tangie Kush aansteekt, ervaar je de golf van aardse, scherpe geuren met enkele sporen van citrusfruit. Met de aanwezige terpenen in de toppen geven ze een puur, fruitig en opbeurend gevoel aan de rooksessie. Het roken van deze dame zal een ervaring zijn waarmee je maar moeilijk kunt stoppen.

Effecten na het Roken van Kosher Tangie Kush

De genen van Kosher Tangie Kush zijn 60% Indica en 40% Sativa. Zoals iedereen zal kunnen vermoeden, neigen de effecten van deze diva naar haar Indica-kant. De gebruiker zal een krachtige lichamelijke high ervaren. Je zult merken dat een kalmerend effect zich langzaam door je lichaam verspreidt naarmate je meer ontspannen wordt. Dat is gewoon de staart van haar effecten die haar Sativa-genetica kantje zal laten verschijnen. Je krijgt een stemming boost waardoor je je goed voelt over jezelf. De combinatie van opbeurende effecten en een lichamelijke buzz zijn de perfecte smoes voor je couch-lock.

Deze soort heeft ook enkele medicinale voordelen die essentieel zijn voor gebruikers van medicinale marihuana. Het meest voorkomende gebruik van de strain is het verlagen van spanning en stress. Het is vooral de invloed van de opbeurende effecten van de stemming, samen met een groter gevoel van eigenwaarde. Bovendien is ze een goede soort voor mensen die ’s nachts moeilijk kunnen slapen want haar body buzz zal je langzaam in slaap brengen. In sommige gevallen is ze ook nuttig voor personen die aan lichte hoofdpijn lijden.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

120 – 150 cm

Hoogte buiten: No selection

200 – 300 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Kosher kush x Tangie

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kosher Tangie Kush” te beoordelen