Gorilla Zkittlez Auto

11.0071.50

Als je een fan bent van funky en fruitige cannabis, dan is Gorilla Zkittlez Auto een geschikte soort voor jou. Ze is de automatisch bloeiende versie van de New-School cannabissoort Gorilla Zkittlez en heeft dus vergelijkbare kenmerken. Haar aroma’s doen je denken aan een fruitige smoothie tijdens een lekker zomerbriesje, terwijl haar smaak koude rillingen door je lichaam doet stromen. Ze levert een krachtige stoot van een lichamelijke stone en kalmeert je ziel als je deze dame gebruikt. Ze is gemakkelijk te kweken dankzij de autoflowering genetica en zal je rijkelijk belonen. Ze is een waar meesterwerk van autoflowering genetica die je zeker in je collectie wilt hebben.

De deskundige veredelaars van Barney’s Farm hebben naam gemaakt door het creëren van enkele van de meest legendarische soorten die momenteel op de markt zijn. En ook deze autoflowering versie van Gorilla Zkittlez is weer een schot in de roos. Ze is een Indica-dominante hybride met een THC-gehalte van 20% en onwaarschijnlijke fruitige smaken. Gorilla Zkittlez Auto komt uit een stamboom die geen introductie behoeft en verklaart haar kracht. Ze is de dochter van de originele Gorilla Zkittlez (product van Gorilla Glue en Zkittlez) en Super Auto #1. Het resultaat is een krachtpatser met voortreffelijke autoflowering eigenschappen.

Hoe groeit de Gorilla Zkittlez Auto?

Door de toevoeging van ruderalis-genetica is Gorilla Zkittlez auto een makkelijke soort om te kweken. Ze heeft weinig aandacht nodig, omdat haar sterke genetica haar resistent maakt tegen schimmels en ziekten. Ze heeft een korte bloeiperiode en zal je rijkelijk belonen. Wie haar of zijn plantjes in volle grond zet kan rekenen op een middelmatige hoogte van maximum 120 cm maar, met een goede opbrengst van zo’n 550 gram per plant. Teel je ze binnen in een beschermde kweekruimte dan zal deze dame niet hoger worden dan 100 cm en je belonen met niet minder dan 420 gram per vierkante meter.

Eigenschappen van de Gorilla Zkittlez Auto

Gorilla Zkittlez Auto zal je bombarderen met een kleurrijke regenboog van fruitsmaken die ze ontwikkelt binnen de 70 dagen bloeien. Haar talrijke toppen die een mengeling zijn van frisgroene kleuren en oranje stampers zijn bedekt met een dikke laag ijzige trichomen.

Smaak en geur

Gorilla Zkittlex zal groeien als een door Indica gedomineerde plant om gezonde toppen te produceren die beladen zijn met exotische smaken en geuren. Haar smaak- en aromaprofiel zal je het gevoel geven dat je ergens in een snoepwinkel beland bent. Ze is fel fruitig, zowel in smaak als aroma. Cannabiskenners zullen een unieke dennenachtige ondertoon herkennen aan haar smoothie-achtige smaak. Benader haar voorzichtig of je loopt het risico om een overdosis aan suiker binnen te krijgen.

Effecten na het roken of vapen

Gorilla Zkittlez Auto biedt dezelfde effecten als de originele soort. Als een Indica-dominante soort met 75% Indica en 25% Sativa, zal ze een stoned, lichamelijke high geven die lichaam, geest en ziel verfrist. De minimale Sativa-genen in de soort zullen ook zichtbaar worden door de milde cerebrale high die ontspannend en rustgevend is.

Na een paar trekjes van haar rook, zul je merken dat je lichaam zich comfortabel gaat voelen terwijl je spieren zich ontspannen. Je zult het gevoel hebben dat je een massage krijgt na een heerlijke sauna. De high is niet overweldigend en zorgt voor een relaxte stemming. Je kunt je ook euforisch voelen als de rook je gelukzaligheid laat uitstralen en je naar de wereld van je verbeelding doet reizen. Gebruik haar ’s middags of laat in de avond, na het werk om je dag af te sluiten of bij te praten na een goede film. Haar high is ook nuttig voor mensen die met angst te kampen hebben.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Berries, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gorilla Zkittlez Auto” te beoordelen