Super Skunk Automatic

9.0066.00

Als je de originele Super Skunk hebt geprobeerd, weet je dat ze verbazingwekkende eigenschappen heeft en een krachtige stoot levert. Koop Super Skunk Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Met Super Skunk Automatic stellen we je nu een autoflowering versie van de soort voor. Super Skunk Automatic is een naar Indica neigende cannabissoort waarmee kwekers twee gewassen in één cyclus kunnen planten. De soort presteert goed in een warm, zonnig klimaat, waarbij het begin van de bloeifase automatisch wordt geactiveerd aan het einde van de groeiperiode. De plant heeft een regelmatig groeipatroon, vaste oogsten en citrusaroma’s. Het is een aantrekkelijk alternatief voor beginnende kwekers. Super Skunk Automatic van Sensi Seeds is het verlengstuk van een geniale veredeling. Veredelaars bij Sensi Seeds besloten de originele Skunk #1 te kruisen met één van de oudersoorten, een zorgvuldig geselecteerde Afghaanse hasjplant, en voegden later Ruderalis van topkwaliteit toe aan de mix voor automatisch bloeiende eigenschappen. Het resultaat is een geweldige soort met dezelfde kenmerken die Super Skunk tot een begrip maken.

Hoe groeit de Super Skunk Automatic?

Super Skunk automatic zal compact groeien, wat een voordeel biedt aan telers met beperkte ervaring, dankzij haar autoflowering eigenschappen. Hoewel haar groei niet afhankelijk is van licht, zal ze het beter doen met langere lichtcycli. Ze zal zowel binnen als buiten goed groeien, waarbij gematigde klimaten het meest geschikt zijn. Je mag je verwachten aan een gemiddelde hoogte én oogst. Je zult geen massa bloemen kunnen wegknippen maar je gaat vast en zeker aangenaam verrast zijn door de opbrengsten. Super Skunk Automatic levert dezelfde voordelen op als de originele Super Skunk in een kortere tijd.

Bloeitijd van de Super Skunk Automatic

Super Skunk Automatic is een relatief compacte plant die dichte en felgroene toppen zal ontwikkelen van een goed formaat. De toppen zullen een royale laag trichomen en grote kelken bevatten. Na een bloeiperiode van zeven tot negen weken is deze dame klaar om geoogst te worden.

Smaak van de Super Skunk Automatic

De geur van Super Skunk Automatic verrast mensen vaak omdat ze verschilt van de overweldigende aroma’s die haar familie produceren. Haar geuren doen denken aan zoete citrus met warme en kruidige tonen. De aroma’s worden intenser tijdens de bloeiperiode en bereiken hun hoogtepunt in de laatste week. Na het uitharden wordt de citroengeur van de toppen minder prominent en worden de smaken merkbaar in als je haar gaat roken.

Effecten en high

Super Skunk is een door Indica gedomineerde soort die haar effecten zal laten domineren naast een milde cerebrale high, dankzij de 20% Sativa-genetica. Haar effecten zullen snel toeslaan om een ​​sensuele ontspanning te leveren die je een comfortabel en vredig gevoel geeft. De fysieke high wordt kort gevolgd door opbeurende highs die je tevreden en gelukkig zullen maken.

Super Skunk auto is perfect voor zowel recreatief als medicinaal gebruik. Je kunt de door Indica opgewekte, lichamelijke high gebruiken om je dag af te sluiten of de opbeurende effecten om je gesprekken helderder te maken. Medisch gezien is de lichamelijke high belangrijk bij het verlichten van fysieke pijn, terwijl de verbetering van je stemming ideaal zijn voor mensen die te kampen hebben met angst, stress en een laag zelfbeeld. Ze is perfect voor gebruik in de avond, omdat een hogere dosis van haar toppen je op de bank kan vastnagelen of je in slaap kan brengen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Hoog

Opbrengst Binnen: No selection

475-600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

6 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Super Skunk x Ruderalis

Effect: No selection

Blij, Munchies, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Pijnboom, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Skunk Automatic” te beoordelen