Auto Blueberry

15.9559.95

Deze soort bestaat reeds vele jaren en is nog altijd enorm gegeerd in de gemeenschap van wiettelers. Het verrukkelijke aroma en de heerlijke smaak van bosbessen is de hoofdreden dat vele kwekers blijven terugkomen voor deze originele Blueberry autoflower. Auto Blueberry® geeft je een gelijkmatige, zeer plezierige, maar toch sterke indica high die een paar uur kan aanhouden.

Het groeien van de Auto Blueberry

Deze dame is snel en zeer gemakkelijk te telen en is daarom één van de redenen dat deze soort zo bekend is geworden. Naast een prettige maar zeer sterke high moet ze echt niet onder doen voor een traditionele fotoperiode variëteit. Als je nog nooit een autoflower hebt gekweekt dan raden wij deze soort aan om mee te beginnen. Ze is snel, robuust en makkelijk en eist vooral geen speciale voorkennis van telen om een lekkere smaakvolle opbrengst te garanderen. Binnen onder lampen doet ze het even goed als in volle grond, cocos of een hydrosysteem. Dat laatste raden we echter alleen aan als je kweekervaring hebt maar, met deze techniek zijn natuurlijk wel de hoogste opbrengsten te behalen.

Bloei periode van de Auto Blueberry

Auto Blueberry heeft in totaal ongeveer 8 tot 9 weken nodig om te volgroeien. __Deze snelle bloeitijd maakt haar wellicht de snelste van alle autoflowers die op de markt te koop zijn. Ze groeit uit tot een compacte à medium hoge plant waarvan de meeste exemplaren ongeveer rond de 50-75 cm blijven. Bij perfecte groeiomstandigheden zoals bij bv. een hydro-systeem, bestaat de kans dat deze soort boven de 100 cm uitkomt maar, dit is heel uitzonderlijk. Tijdens haar korte groeicyclus blijft deze dame over het algemeen vrij compact en laag, de meeste energie stuurt ze naar haar hoofdtop en de zijtoppen zijn eerder schaars. Dit maakt haar uitermate geschikt voor een SOG setup want de snelle bloeitijd van deze dame, in combinatie met de compacte structuur, zal voor een adembenemende ‘Sea of Green’ zorgen. De opbrengst van een buitenplant is ongeveer 25 tot 75g per plant, binnen is het gewicht iets lager.

Smaak van de Auto Blueberry

De uitgesproken smaak van bosbessen is zeker niet vreemd aan de naam van deze stabiele autoflower soort. Wie ooit Blueberry heeft gerookt, zal dit niet gauw vergeten. Deze dame is zeer fruitig en haar smaak doet denken aan zoete druiven met aardse, hasj-achtige tonen door haar ‘Afghani-afkomst’.

Effecten van de Auto Blueberry

Auto Blueberry geeft een krachtige high die voornamelijk lichamelijk gevoeld wordt. Echte Blueberry liefhebbers weten dat je deze soort het beste in ’s avonds kunt gebruiken omdat het effect verdovend, comfortabel en rustgevend is. Na het roken van deze soort kom je helemaal tot rust en zak je heerlijk weg in je bank. Het is ook niet verwonderlijk dat ze voor een goede nachtrust kan zorgen. Zoek je een soort die je overdag kunt roken dan is Auto Blueberry misschien niet echt aangewezen. Ben je echter op zoek naar een soort met een louter body-high zodat je heerlijk kunt ontspannen, dan is deze Blueberry autoflower geknipt voor jou.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

13%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry X Indica autoflower

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Smaak: No selection

Bosbes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Blueberry” te beoordelen