Auto Brooklyn Sunrise

12.9549.95

Eén van de snelst bloeiende autoflowers uit de collectie van Dutch Passion is Auto Brooklyn Sunrise. Het is een dame die zich ook goed gedraagt bij beginnende telers. Met een gemiddelde van tien tot elf weken kan ze jou, bij optimale weersomstandigheden, al belonen met haar mooie bloemen vanaf negen weken.

Groei de Auto Brooklyn Sunrise

Door haar compacte structuur is deze plant prima geschikt om te kweken met de SOG-methode. Zet je een groot aantal planten per m², dan kun je rekenen op zeer hoge opbrengsten binnen een korte tijd.
Heel wat telers houden een 20/4 lichtschema aan, terwijl anderen werken liever met een andere verhouding nl. 24/0. In perfecte omstandigheden kan deze Dutch Passion auto klaar zijn vanaf dag 60. Dit maakt deze soort de ideale plant voor ervaren kwekers die snel willen oogsten en toch zeker willen zijn van de hoogste kwaliteit. Toch raden we aan om te wachten tot ze minimaal zeventig dagen oud is want zelfs de laatste tien dagen blijven de toppen groeien en blijft het aanmaken van hars ook toenemen.

Bloeiperiode van Auto Brooklyn Sunrise

Onder optiale omstandigheden, met een minimum aan onderhoud en veel liefde, kun je een oogst verwachten van ongeveer 400 tot 500 g/m². Gebruik je de SOG-methode, dan zal deze dame daar zeker van genieten maar, kweek je haar buiten dan heb je ook maar een minimum aan onderhoud te doen. Toppen kan, in een vroeg stadium uiteraard, maar dan heb je natuurlijk niet de mooie dikke hoofdtop. Zet je haar buiten, dan zal ze je belonen met een gemiddelde van 25 tot 100 g per plant. Een afdak om onder te schuilen bij regen of een plaats waar je kunt zorgen voor een goede verluchting zal ze zeer waarderen. Haar toppen zijn zo compact dat ze bij een hoge luchtvochtigheid toprot kunnen ontwikkelen en dat wil je uiteraard niet.

Smaak van Auto Brooklyn Sunrise cannabis

Als je houdt van intense aroma’s van aarde, doorregen met diesel en citrusfruit, dan valt Auto Brooklyn Sunrise zeker in jouw smaak. Sommige van de aanwezige fenotypen geven ook zeer kruidige, koffie toetsen vrij. Je kweekruimte zal heerlijk ruiken dus zorg vooral voor een goede geurfilter. Ook zul je merken dat de toppen vol zitten met glinsterende trichomen en THC.

Effecten van Auto Brooklyn Sunrise cannabis

Een ideale soort voor ‘wake and bake’ kun je Auto Brooklyn Sunrise® zeker noemen. Ze geeft je een verrassende euforische high die past bij een goed ontbijt. De high is helemaal niet overweldigend te noemen, maar geeft je een aangenaam gevoel.
Eerst ga je een high ervaren die je opbeurt en in een staat van euforie brengt. Na een tijdje zakt dit gevoel weg en ga je je heerlijk ontspannen en relaxed voelen. Heb je genoeg THC ervaring dan kan deze soort je creatieve vermogen bevorderen en het energieke en oppeppende effect zorgt ervoor dat deze soort erg geschikt is om overdag te gebruiken. Rook ze niet voor je naar bed gaat want ze zal je echt niet in slaap wiegen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

400-500 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

25-100 g / plant

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Creatief, Euforisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Brooklyn Sunrise” te beoordelen