Hollands Hope – Regular

29.95

De veelbesproken ster uit de spannende tv-reeks ‘Hollands Hoop’ maar dan uit zaden die niet gefeminiseerd werden, zo kun je Hollands Hoop het beste beschrijven. Deze dame heeft net dezelfde kwaliteiten en kenmerken dan haar gefeminiseerde naamgenote en is om die reden één van de meest verkochte wietzaden uit het assortiment van Dutch Passion. Hoog tijd om haar een keertje in huis te halen of, liever gezegd, in de tuin te zetten!

Hollands Hope groeien

Hollands hoop is een echt buiten soort en de beste resultaten krijg je door haar minimaal 3 tot 4 weken binnen te laten voorgroeien.. Als merkt dat het wortelgestel goed ontwikkelt en een aantal noden heeft ontwikkeld, is ze krachtig genoeg om buiten te planten. In een gematigd klimaat kun je haar eind september tot begin oktober oogsten.
Daar zullen ze tegen die tijd een hoogte bereikt hebben van 1,5 tot 2,5m met lang uitgerekte bloemen die wel 40 tot 50 cm lang kunnen worden. Niet verwonderlijk dat deze dame je een oogst kan schenken die tussen 100 gr en één kilo ligt.

Bloei periode van Hollands Hope

Met haar formaat behoort deze soort zeker niet tot de grootste maar, ze is beter bestand tegen ziekten en toprot dan welke soort dan ook. Haar snelle bloeitijd, goede oogsten en de compactheid maken haar zeer geliefd bij telers.
Kijk wel uit met bemesting want daar houdt Hollands Hoop niet zo van. De beste resultaten krijg je nog steeds met bio-kweek. Goede grond en genoeg zon zal ze zeker waarderen.

Smaak van Hollands Hope

Wie houdt van wiet met een rasecht ‘old school’ tintje zit goed met Hollands Hoop. Haar geur is fris en fruitig maar heeft zwaardere ondertonen van dennen en hout. De geur van de toppen is zo sterk dat je echt nergens stiekem een jointje kunt opsteken. De smaak verschilt niet veel van de geur en is licht zuur en houtachtig met een ondertoon van kruiden. Hou je van de sfeer van de jaren tachtig, dan zal deze Indica-dominante hybride je terug meenemen in de tijd.

Effecten van Hollands Hope

Deze kwaliteitsvolle wiet verrast je met een zware knock-out stone die populair is bij zowel recreatieve rokers als bij medicinale gebruikers. Je zult voornamelijk lichamelijke effecten gewaarworden maar met subtiele mentale kantjes. Je gaat je energieker voelen terwijl je lichaam ontspant. Met haar fysieke roes kan je makkelijk een paar uur op de bank hangen. De volgende dag ga je merken dat je echt wel heel relaxed ontwaakt.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

13%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 20% Indica 80%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hollands Hope – Regular” te beoordelen