Euforia – Regular

49.95

Eén van onze meest originele en legendarische cannabis stammen maar dan als niet gefeminiseerde zaden is Euforia® Regular. Deze dame heeft net dezelfde kenmerken als haar gefeminiseerde tweelingzus schenkt je net dezelfde bloemen van hoge kwaliteit die een sterk euforische up high veroorzaken. Zin om deze dame een keer uit te testen? Dan is het nu wel hoog tijd dat je je zaden besteld bij Hollands High!

Groei van Euforia

Euforia® is een sterk en duurzaam ras dat een hoog opbrengstpotentieel heeft. Oogsten tussen de 400 en 600g per m² zijn niet ondenkbaar. Ze houdt ontzettend van biologische aarde en kokosvezel maar zal je ook niet teleurstellen met hydrocultuur. Bio potgrond en voeding zijn meer aangewezen omdat het de geur en smaak versterkt.
Buiten kan Euforia® uitgroeien tot een echte monsterplant, vooral als deze dame genoeg zonlicht krijgt. Rijzig als ze is zal een plant van 3,5 m. helemaal niet uitzonderlijk zijn. Hiervoor heb je uiteraard genoeg ruimte voor nodig.
Aan het einde van de bloeifase zal je, bij buitenkweek, de takken wel moeten ondersteunen voor een het beste rendement.

Bloei van Euforia

Over het algemeen heeft deze overwegend Sativa plant, een bloeitijd nodig van ongeveer 8 tot 9 weken maar er bestaan ook fenotypes die er een weekje langer over doen voor ze klaar zijn. Gun je planten de tijd die nodig is want het is vooral tijdens de laatste weken dat de toppen veel in dikte toenemen!

Omdat deze soort pas eind oktober of begin november oogstbaar zal zijn is ze minder geschikt voor buitenkweek. Euforia geeft ook zeer goede resultaten als ze in kassen of in polytunnels staan.

Smaak van Euforia

Deze rasechte Skunk-klassieker is zeer gewild om haar euforische “up high” en uitstekende terpenenprofiel. Haar geur is, net als bij de meeste originele Skunk soorten, ongelooflijk sterk en pittig. De geur is zo penetrante dat plastic zak je zeker zal verraden aan wie in de buurt komt. Ze heeft een complex terpeenprofiel met fruitige tonen van citrus en dennen, maar de meer houtachtige tonen zijn ook aanwezig in sommige fenotypes.

De smaak is fris, erg skunky maar niet zo zoet als onze andere Skunk-cannabissoorten. Mensen die Euforia® gebruikten vertellen over citrus, kruiden, aarde en dennen tonen en wie gevoelige smaakpapillen heeft ontwaart zelfs tonen van kaneel, vanille en karamel!

Effecten van Euforia

Euforia® zal je een euforische high geven en is één van het Dutch Passion team favorieten. Het THC percentage is 20% en niet alleen daarom maar ook voor de grote oogsten is deze soort geweldig om te kweken. De high past helemaal bij een Sativa-dominante soort met een volle, euforische up-high die je energie boost en waardoor je je in topvorm voelt! Ze geeft een prettige, vrolijke en zeer heldere high die lang aanhoudt.
Het effect ga je niet echt voelen op fysiek vlak. Fans van Sativa zijn echt gek op het soort roes deze dame je geeft! Rook een lekker jointje, ga lekker ontspannen op de bank zitten na een stressvolle dag en geniet met volle teugen van het heerlijke gevoel.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Blij, Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euforia – Regular” te beoordelen