Master Kush

18.9584.95

Als het Dutch Passion team haar top vijf zou maken van alle cannabissoorten, dan stond Master Kush ongetwijfeld in dat rijtje te blinken. Niet enkel om het groeigemak maar ook om haar potentie en haar krachtige high met een zeer prettig effect. Door de ‘body stone’ ga je lekker ontspannen en helemaal tot rust komen!

Het groeien van Master Kush

Deze robuuste en krachtige Afghaanse Indica houdt van een stabiel en droog klimaat en een ruime pot met voldoende aarde. Ze heeft liever wat minder water dan teveel maar doet het aan de andere kant dan ook weer goed met hydrocultuur. Gebruik je LED lampen met bijvoorbeeld UV lampen, dan zullen de toppen nog harder en plakkeriger worden. Een goede ventilatie is nodig wil je geen toprot of schimmels ontwikkelen. Een relatief korte voorgroei periode is voldoende om haar te laten uitgroeien tot een compacte plant.

Bloeiperiode van Master Kush

Kweek je niet met een SCROG-techniek, dan zal je oogst rond 400 gr/m² zijn. Doe je dit wel dan kan ze oplopen tot 500 gr/m². Master Kush kun je ook makkelijk in een SOG kweken. Staan je plantjes buiten, dan zal deze dame je een paar tientallen grammen per plant schenken als het wortelgestel niet veel ruimte heeft. In grote potten of in de grond kan dat oplopen tot 500 à 750 gram per plant. Zijn de weergoden je gunstig gezind, dan kan je buitenplant genoeg hebben aan 56 dagen om volwassen te worden. Bepaalde fenotypes doen er een weekje langer over. Je kunt stellen dat Master Kush ongeveer 8 weken bloeit.

Smaak van Master Kush

Haar frisse, zoete, aardse en kruidige smaak is zeer geliefd onder de gebruikers. De geur en de smaak roepen herinneringen op aan handgewreven charas (hasj). Laat je de toppen goed uitharden, dan zul je ook een sterke limoen/citroen geur ruiken en haar smaak zal een zoet en aards karakter hebben. Deze soort is zacht en echt lekker om te roken.

Effecten van Master Kush

Master Kush staat met haar Indica kracht bekend om een sterke, krachtige high die een lange tijd blijft hangen. Ze is goed uitgebalanceerd tussen een fysieke en mentale werking. Je voelt je fysieke helemaal ontspannen zonder een stoned gevoel zoals bij een pure Indica. Ze geeft je ook zintuigelijke energieboost en maakt je euforisch en blij. Na een tijdje verandert de high in een ontspannend en kalmerend gevoel van welbehagen. ’s Avonds een jointje roken of vapen na een zware dag zal je stresslevel doen dalen maar rook je er meer van, dan zou het wel eens kunnen dat je niet meer weg komt van de bank.

Extra informatie

THC: No selection

15%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Energiek, Fysiek ontspannend

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Master Kush” te beoordelen