Snow Bud

12.9559.95

Snow Bud geeft al een deel van haar potentie prijs in haar naam. Het is een wietsoort die perfect geschikt is voor buiten- en binnenteelt omdat ze bestand is tegen koude temperaturen. die op grotere hoogte leeft. Haar geboortestreek is de Zwitserse Alpen waar ze geselecteerd werd vanwege haar taaie eigenschappen. Een ultieme soort voor kwekers die uit zijn op sterke en robuuste genetica. Snow Bud geeft ook nog eens een zeer bevredigende oogst die je zeker in huis wilt hebben.

Groei je eigen Snow Bud

Snow Bud groeit door tot een hoogte van ongeveer 1,5 à 2 meter, met grote slanke Sativa-bladeren. Haar hybride karakter komt tot uiting tijdens de bloeifase al zullen de bloemtoppen voornamelijk Sativa kenmerken vertonen.
Binnen ligt de oogst iets lager dan de meeste soorten. Je kunt rekenen op 350 tot 400gr gedroogde bloemen per m². Doe je het echt goed en zijn de omstandigheden perfect, haal je misschien wel 450 g/m².
Laat je haar binnen lang genoeg voorgroeien en zet je ze buiten als ze sterk genoeg zijn, worden deze planten ongeveer 2,5 tot 3 meter hoog.

Bloeiperiode van Snow Bud

Snow Bud bloeit ongeveer 8 weken. Voor een hybride is dit een gemiddelde bloeitijd. Sommige fenotypes doen er minder lang over en zijn oogstrijp na ongeveer 7 weken. Anderen hebben dan weer wat meer tijd nodig en laten je 9 weken wachten, afhankelijk van het weer. Haar knopstructuur is open en in combinatie met haar snelle bloeitijd én goede weerstand tegen koude temperaturen is deze genetica de topfavoriet van kwekers in koude gebieden.

Smaak

Snow Bud heeft een uniek geur- en smaakprofiel. Meestal zul je kruidige, skunky, aardse geur met een kruidige, dennenachtige en een soms zoete smaak proeven. De geur is pittig en skunky, maar dan met een tikkeltje aardse en kruidige ondertonen. Sommige mensen proeven ook kaneel, honing en nog andere specerijen. Heel wat van onze klanten getuigen van een rookervaring die zacht voor de keel is.

Effecten van Snow Bud

Snow Bud geeft een sterke high die zich helemaal in je hoofd afspeelt. Op fysiek vlak ga je er niet veel van voelen, hooguit een licht ontspannende lichamelijke roes. Je zult wel enige ontspanning voelen in de spieren maar verdoofd ga je je niet voelen. Snow Bud zorgt voor een lekkere energieke roes waarbij je je gelukkig zult voelen.
Hierdoor is Snow Bud de ideale soort om overdag of in de vroege avond te gebruiken. Wanneer je echter een lage tolerantie hebt of een te grote dosis neemt, kun je uiteraard andere dingen gewaarworden.

Extra informatie

THC: No selection

9%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

550 – 600 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Blij, Energiek, Ontspanning

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snow Bud” te beoordelen