Strawberry Cough

18.9584.95

Over de voortplanting van Strawberry Cough en haar oorspronkelijke genetica is men nog niet uit en dat zal wellicht nog wel een paar discussies waard zijn. Maar, onze Dutch Passion Strawberry Cough geeft je gegarandeerd de Strawberry-ervaring waar je naar op zoek bent.
Het gemak waarmee deze soort groeit, de geweldige high en haar unieke smaak van zoete aardbeien zou je moeten overtuigen om deze soort echt een keertje te proberen!

Groeien van Strawberry Cough

Strawberry Cough blijft nog steeds één van de beste Sativa-cannabiszaden momenteel op de markt te koop zijn. Deze soort is prima geschikt voor beginners. Haar in een SOG- of SCROG-opstelling zetten geeft zeer bevredigende oogsten.
Wil je een gelijkmatig bladerdak, dan is de supercropping-techniek beter. Kweek je haar organisch zal ze je ook verwennen met een grote oogst en haar takken zijn sterk genoeg om het gewicht van haar eigen bloemen te dragen.
De opbrengst is gemiddeld en zal ongeveer 400 gram per m² geven, meer is ook mogelijk maar dan wel onder optimale omstandigheden.

Bloeiperiode

Een voorgroei periode van ongeveer 5-6 weken is nodig bij deze soort want al is het een Sativa-dominante hybride, wordt ze niet zo hoog uit als een pure Sativa-variëteit.
Strawberry Cough is absoluut niet aanbevolen voor buitenkweek als je in een kouder klimaat woont. Buiten, bij mooie temperaturen zal ze 9 tot 11 weken nodig hebben voor ze klaar is voor de oogst. Dit maakt dat ze vatbaar is voor schimmels. Binnenkweek is echt aangeraden. Van zaadje tot oogst moet je rekenen op 14 tot 16 weken.

Smaak van Strawberry Cough

De bloemen van Strawberry Cough zijn bedekt met trichomen en hier en daar roodachtige stampers met kleurrijke paars en roze tinten. De geur onmiskenbaar die van verse aardbeien en aardbeiensnoepjes. Bij sommige fenotypes zul je peper en kruiden proeven en zal de aardbeiengeur iets zachter zijn.
De rook is dik en rijk aan smaken en dit kan wel eens hoesten veroorzaken, vandaar de naam.

Effecten van Strawberry Cough

De werking van Strawberry Cough heeft een gunstig effect op je energie en creativiteit. Hij stimuleert je creatieve vermogen en neemt tegelijkertijd je stress en angsten weg, vandaar dat deze dame zo geliefd is door de medicinale cannabisgebruikers.
Omdat het je euforisch maakt en je focus geeft kun je je dagdagelijkse dingen gewoon blijven doen. De high van Strawberry Cough blijft enkele uren hangen.
Strawberry Cough® ENG

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

12%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 90% – Indica 10%

Effect: No selection

Anti-Anxiety, Stimulation

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strawberry Cough” te beoordelen