Aanbieding!

Blueberry auto

6.7552.50

-25%

De ongelooflijke Blueberry-genetica vond een thuis in Blueberry-auto. De autoflowering versie van de legendarische soort levert een goede oogst van compacte en stevige toppen op. Ze heeft dezelfde rijke en geliefde smaak en smaken van Blueberry. Het roken van haar toppen is een ervaring die je niet snel vergeet! Ook groeit ze in korte tijd uit tot een prachtige boom en geeft ze een krachtige rook. Probeer haar uit in je tuin en laat je aangenaam verrassen.
Blueberry Auto staat bekend als een angstvrije soort die ideaal is voor mensen die paranoia ervaren. Koop Blue Berry Auto Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh Seedshop!

Blueberry auto is een kind van een echte legende. Blueberry Original is wereldwijd geliefd vanwege haar zoete geuren en smaken, samen met de high die ze geeft. Veredelaars bij Fast Bud hebben de Blueberry-genetica gehybridiseerd met FB FEM Auto #13 vanwege de ruderalis-genetica. Het resultaat is een soort met hetzelfde smaak- en geurprofiel als Blueberry, alleen ondersteund door snelgroeiende genetica. Verwacht de allerbeste cannabiservaring bij het gebruik van Blueberry Auto.

Groeihoogte en opbrengst

Blueberry groeit tot een relatief korte hoogte en vraagt ​​niet veel inzet van de kweker. Met aan de basisvoorwaarden te voldoen kan ze reeds een goede opbrengst geven. Ontbladeren omdat ze te bossig kan worden kan het licht helpen om de lagere toppen te bereiken. Spoel voor de oogst om het aroma en de aanwezigheid van unieke kleuren te versterken. Ze doet het goed in verschillende omstandigheden, zowel binnen als buiten.
Van deze dame mag je verwachten dat ze een gemiddelde hoogte wordt die rond de 110 cm zal liggen. Heb je haar binnen in een beschutte kweekruimte staan dan kun je rekenen op een oogst van tussen de 400 en 500 gram per vierkante meter. Staat ze in volle grond dan zal de opbrengst ongeveer 50 tot 150 gram per plant bedragen.

Bloeiperiode

Rond de oogst, die je kunt verwachten na een bloeiperiode van ongeveer negen weken, zijn de toppen volledig bedekt met een dikke laag hars die pronken met tal van kleuren. Heldergroene toppen met hints van geel, roze en rood zullen deze dame een prachtig uiterlijk geven.

Smaak van de Blueberry auto

Wanneer je de Blueberryrook in- en uitademt, wees dan voorbereid op een ongelooflijke smaaksensatie. Ze heeft een aangename en heerlijke smaak die je doet denken aan zoete bosbessen. Bij het uitademen proef je eerder een bosbessenmuffin-achtige smaak. Je zult ook een weelderige combinatie van bloemige, fruitige en aardse terpenen ervaren die de hele kamer zullen vullen. Je zult de faam van deze soort pas begrijpen zodra je een joint aansteekt.

Effecten van de Blueberry auto

Blueberry Auto is een dominante Indica-soort met een goed percentage Sativa-genetica. De soort heeft een THC-gehalte van 22% dat je onmiddellijk bereikt nadat je de eerste trek hebt genomen. Je lichaam ontspant terwijl je het gevoel hebt dat een masseuse aan je spieren werkt. Het gevoel van zweven tussen wolken wordt dan langzaam vervangen door Sativa-effecten. Je zult geïnspireerd, opgewekt en spraakzaam worden want je zult merken dat je gesprek met je rookmaatjes luchtig en zorgeloos wordt.
Hoewel ze Indica-dominant is, eist deze soort geen tol van het lichaam. Je zult niet op de bank blijven hangen, hoewel het je wel helemaal zal ontspannen. Laat je echter niet misleiden, want ze kan je in slaap wiegen als je ze in grotere hoeveelheden neemt. Het is daarom noodzakelijk dat je haar met mate gebruikt.
Gebruikers die worstelen met stress, angst en slapeloosheid zullen haar effecten erg nuttig vinden. Haar inspirerende eigenschap zorgt voor de opbeurende stemming waar zulke mensen naar op zoek zijn.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Smaak: No selection

Bloemig, Bosbes, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blueberry auto” te beoordelen