LSD Automatic

12.0078.00

Iedereen die de originele LSD-cannabissoort heeft gebruikt, kent de de effecten die bijna psychedelisch zijn en een trip opleveren die vergelijkbaar is met de LSD-drug. Deze dame laat niet met zich spotten en de autoflowering versie LSD automatic is zelfs nog erger. Ze biedt een verdovende en cerebrale high die je als een bliksemschicht naar een andere dimensie laat vliegen. Ze is niet helemaal de juiste soort voor beginnende rokers maar, wel een makkelijke soort om te kweken en te onderhouden met een razendsnelle bloei, dankzij haar autoflowering genetica. Bestel vandaag nog je zaden en geniet van een bijna psychedelische reis.

Barney’s Farm heeft hiermee een mijlpaal bereik want ze zijn erin geslaagd om een ​​legendarische soort nog beter te maken. Ze creëerden een autoflowering versie van hun illustere LSD door hun wonder te kruisen met de geniale autoflowering soort Super Magnum Auto. Het kind erft dezelfde psychedelische stoot als haar ouder. Ze is een 70% Indica en 30% Sativa genetica.

Hoe groeit de LSD Automatic?

LSD Auto heeft autoflowering genetica waardoor ze snel bloeit. Ze zal niet hoog uitgroeien en zal het je als teler gemakkelijk maken. Ze is van nature resistent tegen schimmel, echte meeldauw en spint. Ze zal het zowel binnen als buiten goed doen en een ​​goede oogst leveren. Binnen haalt ze een hoogte van slechts 90 cm en zal je bedanken voor al je goede zorgen met zo’n 650 gram per vierkante meter. Heb je je plantjes buiten staan, dan worden ze 30 cm hoger en haal je ongeveer 400 gram van één plant.

Bloeiperiode

LSD Auto zal groeien met tal van Indica eigenschappen. De zaden zullen uitgroeien tot een korte, stevige en bossige plant. Tijdens de bloei, die 65 tot 70 dagen in beslag neemt, ontwikkelt de plant een overvloed aan dicht opeengepakte toppen die moeilijk te onderscheiden zijn en wel 23% aan THC bevatten.

Smaak en geur

LSD Auto geeft, naast de bijna psychedelische high, een rijke smaak aan terpenen. Je neusgaten worden getrakteerd op een skunky en doordringende geur van musk, aardse bloemen en kruiden. Aan de smaakkant krijgen je smaakpapillen een aangename aardse kastanje, mango, citrus en over het algemeen zoetzure tonen te verwerken.

Effecten van de LSD Automatic

LSD Auto erft de effecten van haar ouders. Ze is extreem krachtig en zal echt iedereen overweldigen. Dus… doe het rustig aan, anders krijg je misschien meer dan je wilde. Haar effecten beginnen als een opwindende high die je geest vrij laat. Het zal dan langzaam overgaan in een krachtige Indica high die een zware ontspanning geeft die kan leiden tot een couch-lock.

De cerebrale high geeft je het gevoel dat je niet van deze wereld bent. Het is een tante die hard toeslaat en bij beginnende gebruikers wel eens een dodelijke slag zou kunnen toebrengen. Ze zal ervoor zorgen dat je geest je lichaam even los laat en gefixeerd raakt op een bepaald iets in je omgeving. Het zal de werkelijkheid veranderen in een pulserend psychedelisch schilderij. De high zal bijna lijken op die van het LSD-medicijn en zou een goede natuurlijke vervanging kunnen zijn. Ze heeft ook enkele medicinale voordelen, zoals het helpen van mensen die te maken hebben met angst, depressie en stress. Van de euforische high is bekend dat het de je stemming zal verbeteren.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

LSD x Super Magnum Auto

Effect: No selection

Blij, Creatief, Ontspannend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LSD Automatic” te beoordelen