Aanbieding!

Bubblegum Auto

6.7552.50

-25%

FastBuds, de toonaangevende producent van autoflowering cannabiszaden, heeft hun nieuwste product uitgebracht: The Original Auto BubbleGum. Deze krachtige variëteit is nu verkrijgbaar in een handige bubblegum-smaak die je kunt kweken zonder tijd of moeite op te offeren! Maak je klaar voor enorme opbrengsten van je favoriete toppen met snoepjessmaak – het spectakel gaat alleen maar sneller gebeuren met dit nieuwe ras van Fast Buds! De originele Bubblegum Auto is een gemakkelijk te kweken soort die potentie en smaken van de bovenste plank biedt . Bestel de jouwe vandaag nog.

De originele bubblegum-soort kreeg in korte tijd steun van de hele cannabisgemeenschap. De gebruikers vroegen om verbetering van de genetica en de veredelaars bij Fast Buds probeerden er een autoflowering van te maken. Ze namen de originele Bubblegum, voegden hun eigen ruderalis toe, en produceerden zo de snelbloeiende autoflowering versie.

Hoe groeit de Bubblegum Auto?

Original Auto Bubble Gum is een hybride die in sommige gevallen hoog wordt, dus het is het meest geschikt voor kwekers met een hoge kweekruimte. De suikerrand van deze soort produceert een overvloed aan kleinere bladeren, bedekt met kostbare trichomen, wat betekent dat je hasj of medicinale marihuana-olie kunt maken door de stengels en toppen van Original Autos te gebruiken! Deze variëteit werkt ook goed op Sea Of Greens, aangezien beginnende telers een iets gemakkelijkere soort willen, die toch zeer effectief is.

Je houdt je plantjes best op een hoogte tussen 80 en 130 cm en of ze nu binnen of buiten staan, het maakt geen verschil op dit vlak. Binnen mag je rekenen op een opbrengst van zo’n 450 tot 550 gram per vierkante meter, buiten zal het 50 tot 150 gram per plant worden.

Bloeitijd van de Bubblegum Auto

Haar toppen zullen groot en zeer compact zijn, wat betekent dat één top een lange weg af te leggen heeft. De structuur is compact, met kristallen erop voor extra plakkerigheid! Negen weken heeft deze dame nodig om uit te groeien tot een volwassen en te oogsten plant.

Smaak en geur

Wanneer je je droge bloemen door de grinder haalt, hebben ze een zoet aroma van aardbeien vermengd met bloemige tonen. Ze hebben op smaakgebied een voorsprong, waardoor ze perfect zijn als je meer commerciële aantrekkingskracht wilt en ook van fruitige geuren wilt genieten.
Haar smaak is zo fruitig en intens; het kan worden omschreven als een aardbeiensmoothie gecombineerd met zoete kers. Misschien heb je na elke hijs wel het gevoel dat je je lippenbalsem opdrinkt! De high komt langzaam op maar slaat hard toe in slechts een seconde of twee, terwijl die heerlijke smaken zich vermengen voordat ze verdwijnen in iets meer bloemigs voor een aardse nasmaak.

Effecten na het roken

Bubblegum Auto is geen soort om op neer te kijken want ze heeft zomaar liefst 20% THC. De balans van Indica en Sativa zorgt voor een effect dat vrolijk, opgewekt maar toch helder genoeg maakt wanneer je het het meest nodig hebt! Ze zal je zintuigen overspoelen met golven van creatieve energie, die voor nieuwe inzichten zorgen.

Bovendien zorgt de rook ervoor dat je je prettig in je vel voelt, terwijl er een licht ontspannende lichamelijke high ontstaat. Het is een perfecte metgezel voor allerlei activiteiten, of je nu de natuur in gaat of gewoon geniet van een rooksessie in je eentje of met vrienden.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bubblegum Auto” te beoordelen