Choco Kush Autoflower

25.0036.50

Koop Choco Kush Autoflower wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh! Het is niet de enige eerste autoflowering soort van topkwekers bij Amsterdam Genetics, maar de enige auto met White Choco genetica over de hele wereld. Met deze unieke soort werd de bekwaamheid van de veredelaars getest, aangezien ze hun eerste autoflower is en hierin zijn ze glansrijk geslaagd. Ze zit boordevol ongelooflijke chocoladesmaak en heeft een hoge potentie van 21% THC.

Voor hun eerste autoflower overtroffen Amsterdams Genetics zichzelf ruimschoots. Om deze dame nog interessanter te maken, kozen ze voor de genetica van AK OG en White Choco. De eerste is een zeer krachtige hybride van twee ongelooflijke en gerespecteerde soorten AK 47 en OG Kush. De laatste is een superlekkere en prikkelende soort die bekend staat om zijn zoete chocoladegeuren en -smaak. Ze besloten om wat cannabis ruderalis van topkwaliteit toe te voegen om de soort de autoflowering eigenschappen te geven.

Hoe Groeit de Choco Kush Autoflower?

Hoewel ze automatisch bloeit, is Choco Kush Auto niet de gemakkelijkste soort om te kweken. Desalniettemin heeft ze niet veel aandacht nodig, omdat ze goed kan met de beschikbare basisbehoeften. Ze is goed bestand tegen schimmel en meeldauw. Ze is ideaal voor beginnende kwekers en zal het zowel binnen als buiten goed doen. Haar kleine gestalte maakt haar de ideale soort om in beperkte ruimten te kweken.
Als kamerplant zal ze een korte hoogte bereiken van ongeveer 40 tot 50 cm en 35 gram per plant opleveren. Als buitenplant zal ze wat groter worden en ongeveer 50 gram toppen per plant opleveren.

Bloeitijd van de Choco Kush Autoflower

Deze dame die kort van stuk is, heeft een bloeiperiode van 8 tot 9 weken nodig vooraleer je haar bloemen kunt oogsten die vol zitten met ijzige trichomen.

Smaak van de Choco Kush Autoflower

Choco Kush Autoflowering ruikt slechts naar één ding en dat is chocolade. De geur en smaak worden soepel gecombineerd met pittige en heerlijke tonen die je blij zullen maken dat je haar hebt uitgeprobeerd.

Effecten na het Roken van Choco Kush Autoflower

Choco Kush Autoflowering is een zeer krachtige soort. Met haar 21% zit ze boordevol THC en is 70% Indica. Ze moet met de nodige voorzichtigheid worden benaderd, omdat je vanwege haar potentie kleine doses moet nemen. Vooral beginnende gebruikers moeten extra voorzichtig zijn, anders lopen ze het risico overweldigd te worden door deze mooie dame. Je zult de volledige golf van Indica-effecten ervaren als je je super ontspannen en comfortabel begint te voelen. Ze levert een ongelooflijke lichamelijke high.

Medicinale marihuanagebruikers kunnen haar effecten ook gebruiken tegen sommige kwalen. Ze staat bekend als een uitstekende pijnstiller, waaronder chronische pijn. Personen die geen eetlust hebben, kunnen haar trek-gevende eigenschappen gebruiken om hun eetlust op te wekken zodat je steeds naar de koelkast blijft lopen. Haar ongelooflijke lichamelijke high en ontspanning is ook nuttig voor mensen die lijden aan slapeloosheid. Vermijd het gebruik van Choco Kush auto voordat je naar het werk gaat of veeleisende taken moet uitvoeren want, misschien maak je het werk nooit af.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

White Choco x AK OG Kush x Ruderalis

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Chocolade, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Choco Kush Autoflower” te beoordelen