Aanbieding!

Crystal Meth auto

6.7570.00

-25%

Verwelkom deze ​​prachtige soort in je tuin of kweekruimte. Crystal Meth Auto krijgt haar rijke paarse kleuren, onmiddellijk nadat de bloemen zich beginnen te vormen. Ze levert een uitgesproken mix van kwaliteiten die een heerlijke smaak creëren. Ze ontketent ook een cerebrale high die onmiddellijk zal toeslaan vanaf de eerste trekjes. Deze dame is interessant om te kweken om haar Indica-uiterlijke terwijl het eigenlijk een Sativa is. Ze is de ideale soort voor mensen die op zoek zijn naar een rasechte Sativa-trip. Koop Crystal Meth Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Crystal Meth was één van de eerste soorten uit de Fast Buds labs. Het duurde maanden vooraleer men op de proppen kwam met deze geweldige Sativa-dominante soort. Kwekers kozen voor Mexicaanse Sativa’s die ze in de loop van de tijd hebben gehybridiseerd om een ​​Sativa-leunende soort te krijgen. Later voegden ze ruderalis aan de mix toe om het autoflowering kenmerken te geven. De resultaten zijn bewonderswaardig en prachtig om te aanschouwen.

Groeitijd en opbrengst

Crystal Meth vereist enige vorm van aandacht van haar teler. Ze heeft genoeg licht nodig om goede opbrengsten te geven. Controleer regelmatig de pH waarde van het water dat je deze soort geeft en wees voorzichtig met voedingsstoffen die je toedient. Ze is vooral ook erg gevoelig tijdens de bloeiperiode. Zorg ervoor dat je goed ventileert om schimmel en ongedierte te voorkomen waar ze gevoelig aan is.
Qua opbrengst zal deze dame je niet teleurstellen. Binnenopbrengsten van 450 tot 600 gram per vierkante meter zijn niet zeldzaam en buiten kun je makkelijk 50 tot 200 gram per plant oogsten. De hoogte van de planten blijven ongeveer gelijk, of je ze nu binnen plant of in volle grond. Je mag rekenen op een hoogte van 70 tot 120 cm.

Hoe bloeit de Crystal Meth auto?

Hoewel de plant Sativa-effecten heeft, betovert ze veel kwekers met haar Indica-uiterlijk. Ze zal dicht en gedrongen worden en verschillende toppen produceren rond de hoofdcola. De toppen zullen een aantrekkelijke, gedurfde paarse kleur hebben als kristalheldere, gelakte rotsen, aangevuld met oranje stampers die de hele top bedekken. Het is een schoonheid die negen tot tien weken nodig heeft om te bloeien.

Smaak en geur

Als je haar buds rookt, zul je haar uniekheid vast en zeker waarderen. Verwacht een combinatie van dennenachtige geuren en aardse, nootachtige smaken. Het zal voelen alsof je van hazelnoot aan het genieten bent als je haar rookt. Het is heel aparte en bijzondere smaakervaring.

Effecten na het roken

Omdat het een Sativa-dominante soort is, zullen de effecten neigen naar een cerebrale high. Het vertraagt ​​haar aanval echter niet want de effecten zijn bijna onmiddellijk voelbaar als haar rook wordt ingeademd. Je zult een stroom van positieve energie en creativiteit voelen en je gemoedstoestand zal merkbaar verbeteren. Deze dame is in het begin zeer motiverend.

De effecten zullen langzaam overgaan in een milde lichamelijke high. Je spieren zullen ontspannen terwijl je het gevoel hebt dat je op een koude nacht aan een warme kop koffie zit. Ze is rustgevend en kalmerend voor de spieren.

Deze soort heeft ook enige medicinale waarde, waarbij gebruikers onder stress en angst aangeven dat ze zich beter voelen na gebruik van Crystal Meth. Ze is ideaal voor gebruik overdag omdat ze niet overweldigend is. Wanneer je haar in kleine hoeveelheden gebruikt, zal ze je niet loom maken en je gebruikelijke taken niet verstoren.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

475-600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Aardeachtig, Hazelnoot, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal Meth auto” te beoordelen