Aanbieding!

Six Shooter Automatic

8.2560.00

-25%

Six Shooter Auto is de grootste en hoogste van FastBuds automatisch bloeiende cannabissoorten. Ze produceert behoorlijke toppen die ideaal zijn voor mensen die op zoek zijn naar indrukwekkende cola’s. Ze geeft smaken en effecten die aangenaam zijn voor de zintuigen. Met een THC-gehalte van 21% levert ze een fantastische high op voor een soort van haar genetische samenstelling. Het is een perfecte soort voor buitenkweek en zal iedereen aanspreken die de LST-techniek wil gebruiken. Koop Six Shooter Automatic Feminized Autoflowering Cannabis Seeds van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Six Shooter Auto is een afstammeling van cannabissoorten van topkwaliteit. Veredelaars bij FastBuds kozen Crystal Meth en Mexican Airlines vanwege hun combinatie van voortreffelijke aroma’s en smaken. Naast mix met Ruderalis van topkwaliteit, is het resultaat een soort die zich snel aanpast aan de kleine kweekrevolutie van Ruderalis. De ouders zijn ook ouders van meerdere Amerikaanse autoflowering soorten. Laad je bong of rizzla met deze baby en kijk hoe hoog je kunt schieten. Plant de zaden uit onze webshop en geniet van een sterke houtachtige en bloemige geur die de smaak prachtig aanvult.

Hoe groeit de Six Shooter Automatic?

Hoewel ze uitgroeit tot een enorme plant, is Six Shooter Auto een makkelijke soort om te kweken en te onderhouden. De LST-techniek wordt aanbevolen voor ervaren kwekers en diegenen die van plan zijn om binnen te planten. Ze heeft veel licht nodig om haar volledige potentieel te bereiken.
100 tot 140 cm hoogte is inderdaad groot voor een autoflower en het is deze hoogte die Six Shooter Auto kan bereiken. Haar opbrengsten liggen, bij binnenteelt, om en bij de 5 à 600 gram per vierkante meter, bij buitenteelt mag je 70 tot 350 gram bloemen per plant verwachten.

Bloeitijd van de Six Shooter Automatic

Six Shooter Auto zal in zeer korte tijd hoog uitgroeien. Ze beschikt over een goede internodale afstand met een grote hoofdproductie van cola’s, waardoor ze een hoge opbrengst heeft. Ze zal toppen groeien die bedekt zijn met ijzige trichomen en zal oranje stampers hebben die een aanvulling vormen op deze dichte lagen kristallen. Je zult onder het juiste licht hints van aantrekkelijke blauwe tinten opmerken. Na slechts negen weken kun je de bloemen gaan oogsten, al naargelang je hen binnen of buiten hebt staan kan de bloeitijd iets verschillen.

Smaak en geur

De knoppen van deze prachtige boom zijn zwaar beladen. Ze zal een rijke houtachtige dennengeur afgeven die een aangename bloemige dennensmaak op de lippen achterlaat. Je zult ook een subtiele citrus ondertoon opmerken die terugkomt in de smaak.

Effecten na het roken

Six Shooter Auto levert effecten uit beide werelden van Sativa en Indica. Bij de eerste paar trekjes word je meegenomen op een euforische reis waar je humeur zal toenemen en je wordt overspoeld door geluk. Je creativiteit zal omhoog schieten naarmate je energieker wordt. De cerebrale high zal langzaam overgaan in een ontspannende, lichamelijke high die je zal helpen genieten van de cerebrale effecten. Het zal je spieren kalmeren en je enorm inspireren.

Six Shooter Auto is een ideale soort voor sociale evenementen. De inspirerende head-high geeft je filosofische talenten die je helpen om een ​​gesprek te beginnen of eraan bij te dragen, terwijl de opbeurende stemming je helpt positief te blijven. Gebruik haar tijdens een creatieve momenten, want ze maakt je gefocust en kritischer. Gebruikers van medicinale marihuana kunnen ook profiteren van stemmingsboosts om depressie, angst en stress aan te pakken.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 300 g/plant

Hoogte binnen: No selection

100 – 140 cm

Bloeitijd: No selection

10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Bloemig, Citroen, hout, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Six Shooter Automatic” te beoordelen