Aanbieding!

Sour Diesel Auto

6.7570.00

-25%

Degenen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te kweken soort van hoge kwaliteit, kunnen hun nieuwe favoriete soort vinden in de Sour Diesel Autoflowering. Doordat deze zaden volledig gefeminiseerd zijn heb je de garantie dat elk zaadje als vrouwelijke soort ontkiemt. Deze autoflower soort geeft je een sterke, levendige plant met alle smaken, aroma’s en effecten van de originele soort. De Sour Diesel Auto is geschikt voor iedereen, van beginnende tot ervaren kwekers.

De Sour Diesel is een van de populaire soorten van de Californische hippiebeweging van de jaren 90. Een hoogproductieve soort die grote, vochtige toppen produceert met een unieke smaak en krachtige high. Deze krachtige hybride bevat 70% Sativa- en 30% Indica-genen en wordt aanbevolen voor zowel medicinale als recreatieve gebruikers.

Het kweken van Sour Diesel Auto

Deze Sour Diesel Auto-zaden kunnen zowel binnen als buiten worden geplant en gekweekt, van het vroege voorjaar tot het vroege najaar. Als ze buiten worden gekweekt, blijven de planten in hun groei fase totdat het daglicht wordt teruggebracht tot ongeveer twaalf uur per dag. Hierdoor gaan de planten bloeien. Dit betekent dat er slechts één gewas per jaar buiten kan worden geteeld en dat de tijd tussen planten en oogsten enkele maanden zal bedragen.
Ongeveer 65 dagen na ontkieming, ongeacht wanneer ze geplant zijn, zijn deze dames volwassen genoeg om te beginnen met oogsten. Zelfs kwekers met weinig ervaring of kennis kunnen met deze soort snel en goedkoop een regelmatige voorraad verse, hoogwaardige cannabistoppen laten produceren.

Bloeitijd en oogst

De Sour Diesel Auto bevat prachtige toppen die compact zijn en bedekt met glinsterende trichomen, zo zul je de oogst van Sour Diesel Auto mogen voorstellen. Opbrengsten kunnen variëren van plant tot plant, maar zijn ook afhankelijk van de omstandigheden, het aantal en de sterkte van de dagelijkse uren zon, water en voedingsstoffen. Over het algemeen produceert elke plant echter ongeveer 150 gram per plant in slechts 65 dagen toppen van goede kwaliteit.

Smaak van Sour Diesel Auto

Eenmaal geoogst, zullen de toppen identiek zijn aan traditionele Sour Diesel, en grote, vochtige toppen produceren, met een citroen-, citrusaroma en dieselbrandstofsmaak.

Effecten na het roken van Sour Diesel Auto

Het THC-gehalte ligt rond de 20% en produceert een langdurige, zuivere en stimulerende high die perfect is voor gebruik overdag. Als je wiet rookt met vrienden, is er geen gebrek aan plezier. Sour Diesel Auto is ook een geschikte soort voor mensen die cannabis gebruiken vanwege de medicinale eigenschappen. Deze dame heeft een helende en ondersteunende werking bij pijn, vermoeidheid en depressie.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

450-550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

60 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

September

Genetische achtergrond: No selection

Sour Diesel Autoflowering

Indica/Sativa: No selection

Sativa 65% Indica 35%

Effect: No selection

Creatief, Motiverend, Sociaal

Smaak: No selection

Citrus, Peper, aards

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sour Diesel Auto” te beoordelen