Aanbieding!

Skunk auto

6.7570.00

-25%

Ben je op zoek naar één van de snelst bloeiende planten? Zoek niet verder dan onze Skunk-cannabis! Ze geeft je maar liefst 500 gram per vierkante meter buds van topkwaliteit. Ze hebben een gemiddelde bloeitijd van slechts 56 dagen en een aanhoudende high die uren lang in je dag (of nacht) aanhoudt. De zaden zorgen voor een snelle groei in elke omgeving, zowel in volle grond als op hydrosystemen. De bloemen zelf komen er ook prachtig uit. Hun kleurenpalet omvat alles van lichtgroene tinten tot donkerbruin + rood, wat best verbluffend is als je het zelf kunt aanschouwen.

Dit meisje heeft de kwaliteit om je de hele dag door zin te geven om te praten, te lachen en alert te blijven. Een perfect brouwsel om achterover te leunen met vrienden of om te socializen! Ze is sterk en de effecten zullen bijna onmiddellijk na de eerste paar trekjes binnenkomen. Skunk auto geeft een epische opbrengst die je investering in geld en moeite zeker waard is.

Ze geeft snelle, langdurige, kalmerende effecten naast lichtere die voldoende zijn om een ​​energiek gevoel af te geven. Het zal niet te zwaar zijn voor je systeem (vooral als je er ’s nachts van gebruikt). Ik raad dit sterke brouwsel aan als je niet slaperig wil zijn tijdens de ochtenden waar je energie moet worden gestimuleerd in plaats van je loom te voelen – zeg voor altijd vaarwel tegen loomheid met deze strain!.

Hoe kweek je de Skunk auto?

Je kunt de oogst van deze meisjes buiten kweken! Ze hebben niet veel tijd nodig om te rijpen, oogst elke twee maanden en je hebt de hele zomer verse kruiden. Als je ze dicht bij elkaar plant, levert dit meer dan één plant per vierkante meter op, omdat hun onopvallende eigenschappen zorgen voor een uitstekende zee van groen of je kunt je ook wagen aan een experiment in een kleine ruimte. Je kunt haar zelfs planten met nog maar 60 dagen tot de vorst intreedt! Dit zijn de beste toppen ooit gemaakt.
Of ze in volle grond staan of in een beschutte kweekruimte, de hoogte blijft gelijk; 80 tot 100 cm. Binnen ga je je aan een oogst mogen verwachten van 400 tot 500 gram per vierkante meter, buiten wordt het ongeveer 50 tot 150 gram per plant.

Bloeitijd en eigenschappen

De toppen van Skunk Auto zijn mat wit met roze en paarse tinten en bevatten een overvloed aan oranje haren. De dichte goudklompjes hebben precies de goede maat! Reeds na acht weken is deze soort helemaal klaar om geoogst te worden dus hou je knipagenda goed in de gaten.

Smaak en geur

Haar gezwollen kelken hebben de betoverende geur van bosvruchten of snoep, afhankelijk van je voorkeur, tijdens het roken. Let wel op want deze dame kan ervoor zorgen dat je snel verslaafd raakt.
De smaak van deze soort is uitgesproken en doet je denken aan zoete snoepjes met een aards, bloemig randje. Je kunt hem omschrijven als een suikerstoot van de old school funkiness in Skunk-variëteiten – maar het is niet zomaar een zoetheid! Eén ding weet ik zeker! Deze is een sterke concurrent als het gaat om één ​​van ’s werelds meest heerlijke autoflowering planten.

De Effecten van Skunk auto

Dit meisje heeft het in zich om je de hele dag door zin te geven om te praten, te lachen en alert te blijven. Een perfect brouwsel om mee achterover te leunen met vrienden of om te socializen! Ze is sterk en de effecten zullen bijna onmiddellijk na de eerste paar trekjes binnenkomen.

Ze geeft snelle, langdurige, kalmerende effecten naast luchtigere effecten die voldoende zijn om je een ​​energiek gevoel te geven. Ze zal niet te zwaar zijn voor je systeem (vooral als je haar ’s nachts gebruikt). Ik raad dit sterke brouwsel aan mensen die niet slaperig willen zijn tijdens de ochtenden waar de energie moet worden gestimuleerd in plaats van loom te worden.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Skunk Autoflowering

Effect: No selection

Ontspanning

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bloemig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skunk auto” te beoordelen