Fat Banana Auto

9.0065.00

Ben je fan bent van de Fat Banana-soort, dan is deze afstammeling wellicht een perfecte keuze. Ze biedt dezelfde high, dezelfde smaak en hetzelfde aroma, maar heeft een kortere bloeiperiode en betere opbrengsten dan haar originele soortgenoot. De fokkers die haar bedachten kregen de taak om Ruderalis aan de ouder te introduceren. Het resultaat was een plant met overvloedige opbrengsten, een waanzinnige geur en een enorm THC-gehalte. Koop Fat Banana Auto Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Groei en Opbrengst van de Fat Banana Auto

Zet je de plantjes binnen, dan bloeit de Fat Banana Automatic in ongeveer 7 tot 8 weken en kan ze een hoogte halen van ongeveer 80 tot 120 cm. Ze geeft een opbrengst van 90 tot 175 gram per vierkante meter en hoewel dit zeker niet verkeerd is, zal ze zich het gelukkigst voelen in buitenlucht.

Als ze in een beschermde en geklimatiseerde kweekruimte gehouden worden, kunnen kwekers rekenen op gezwollen, weelderige toppen die glinsteren van de hars. Ze groeit tot een hoogte van 70 cm tot 100 cm en is erg bossig. Ze zou een opbrengst geven van ongeveer 375 tot 450 gr. per plant. Oogsten kun je ongeveer na 10 weken na het ontkiemen.

Karakteristieken van de Fat Banana Auto

Fat Banana Automatic-planten groeien verticaal en kunnen bossig zijn. Hoewel haar bovenste toppen niet extra dik worden, doen de onderste toppen dat wel. Ze zijn dik, zeer compact en opeengestapeld.

De verhouding tussen knoppen en bladeren is al even indrukwekkend en maakt de verzorging van de plant gemakkelijk. Trimmen wordt hierdoor ook makkelijker. Wees voorzichtig, want ze kan groot worden met dezelfde stevige knoopafstand. De toppen zijn pepervormig, groen met oranje strengen en kleverige amber verlichte trichomen als edelstenen.

Smaak en Geur van Fat Banana Auto

De Fat Banana Automatic-soort introduceert zichzelf, net als haar ouder, met een geur van zoetzure bananen en knapperig, natuurlijk fruit, geaccentueerd door een beetje een stekelige citrustoets. Ze wordt geïdentificeerd met haar zoete smaak die sporen van citrus bevat. Haar bananenondertonen komen ook naar voren samen met een vleugje aardse en zure citrusaroma’s. Het verschil is dat haar smaken sterker zijn dan bij de ouders.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

70 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Fat Banana x Cookies Auto

Effect: No selection

Helder, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Banaan, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fat Banana Auto” te beoordelen