Amnesia Auto

9.5028.50

Amnesia Auto is een Sativa gedomineerde hybride. Deze plant heeft een bijzondere groeikracht en heeft de eigenschap zich aan elk soort ondergrond aan te passen. Amnesia Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Amnesia Auto gedijt goed in verschillende omstreken en zelfs op hydrocultuur zal deze dame het goed doen. Amnesia Auto is één van de best verkochte zaden uit de Seedstockers Autoflower zadenbank. Ze laat zich makkelijk kweken en doet het zowel binnen als buiten uitstekend. Ze levert zeer goede oogsten aan THC-rijke wiet die sterk aan een Haze doen denken qua smaak.

Groeitijd van de Amnesia Auto

Amnesia Auto van Seedstockers heeft een kweekcyclus die 11 weken duurt, vanaf het ontkiemen van het zaadje, tot de oogst. Het maakt niet uit of je de planten buiten of binnen hebt groeien. Maximale resultaten worden behaald met een lichtcyclus van 20/4. Deze soort is zeer resistent tegen ziekten en schimmels en dus makkelijk te handhaven als beginnend kweker.

Bloei en opbregst

Bij 20 uur dagelijks licht doet deze plant het uitstekend bij binnenteelt en is klaar om te oogsten rond 11 weken na het ontkiemen. Ga je voor hydrocultuur en zijn de omstandigheden optimaal, dan geeft Amensia Auto je enkele honderden grammen per plant. Je kunt haar telen met alle gebruikelijke kweekmethodes waarmee zelfs beginners zeer goede resultaten zullen zien. Mensen die gewend zijn om autoflowers te kweken gaan merken dat dit één va de sterkste autoflower soorten is met zeer hoog THC percentage. Maar liefst 23 tot 26 % aan THC hebben we bij deze dame kunnen optekenen.

Smaak van de Amnesia Auto

De smaken en geuren van deze variëteit lopen ongeveer gelijk. Je zult bij het roken of vapen een bloemig aroma herkennen met een tikkeltje zuur en tonen van echte Haze. Liefhebbers van Haze-soorten zullen dit wietje zeker lekker vinden.

Effecten na het roken van Amnesia Auto

Ook de kracht als één van de beste Haze-variëteiten kunnen we aan deze soort toeschrijven. Met een hoog aantal cannabinoïden en haar hoge THC gehalte, zal je een stimulerende high gewaarworden die een hele tijd in je lijf blijft hangen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amnesia Auto” te beoordelen