Golden Lemon Haze Fem

6.5019.50

Deze gefeminiseerde wietsoort waarbij originele Haze aan de oorsprong ligt, heeft haar plekje bovenaan de hitlijst dik verdiend. Golden Lemon Haze Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

De genetische lijnen van de Golden Lemon Haze Fem lopen rechtstreeks naar de elite klasse van de Haze. Het resultaat van de veredeling werd geselecteerd op het sterkste Lemon-aroma en hiermee de verfijnde basis van onze Golden Lemon Haze.

Het groeien van de Golden Lemon Haze Fem

Deze soort is geschikt om zowel binnen als buiten te kweken. Het enige wat deze plant als ‘nadeel’ heeft, is dat ze je wat meer werk zal geven omdat ze veel meststoffen nodig heeft. Dit maakt haar perfect geschikt voor hydrocultuur maar, het beste resultaat krijg je nog altijd bij biologische teelt. Deze dame laat zich gemakkelijk kweken onder elk kweeksysteem of medium en geeft zeer sterke wiet.

Bloeiperiode en opbrengst

De planten doen ongeveer 10 weken over de bloeiperiode, het is misschien iets langer dan andere soorten maar deze dame is sowieso het wachten waard. Bij binnenteelten zul je met een verlichting van 600W tot 600 gram per m² kunnen oogsten, terwijl je bij buitenteelten tot 1000 gram per plant zal kunnen knippen.

Hoe smaakt de Golden Lemon Haze Fem?

Aroma en smaak hebben een sterke intense citrus-invloed die een frisse toets achter laat in de mond. Golden Lemon Haze geeft je duidelijk pittige smaken en geuren die erg aangenaam aanvoelen op je tong. De geur zeer intens en als je de eerste trek neemt, ga je de Skunk-invloed merken die lang nasmaakt door haar krachtige en dichte rook.

Wat zijn de effecten van de Golden Lemon Haze Fem?

Het effect van Golden Lemon Haze is een actieve, prettige high die lange tijd blijft hangen. Medicinaal gebruikt geeft deze soort een sterke pijn verlichtende ondersteuning, die ook zeer doeltreffend helpt bij depressies en als verlichting bij angsten. Golden Lemon Haze levert, met haar 23% aan THC, een duizelingwekkende psychoactiviteit die te overweldigend kan zijn voor beginnende gebruikers. Het effect is euforisch maar zeer ontspannend.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Golden Lemon Haze Fem” te beoordelen