Gorilla Glue Fem

15.0045.00

Toen de wietplanten van twee Amerikaanse boeren, Joesy Whales en Lonie Watie, een Chem Sister en Sour Dub, elkaar per ongeluk bestoven, werden hun planten tweeslachtig en hieruit werd Gorilla Glue geboren Gorilla Glue Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

De Gorilla Glue wietzaadjes bestaan voornamelijk uit indica genetica. De veredelaars bij Seedstockers gingen nog een beetje verder en kruisten deze met Chocolate Diesel en een stevige Ruderalis soort en kwamen bij deze makkelijk te kweken soort uit. Ben je fan van de originele soort, Gorilla Glue, dan zijn we ervan overtuigd dat je ook deze gefeminiseerde mix van Indica en Sativa snel tot je favorieten zult rekenen. Vast en zeker een soortje om toe te voegen aan je assortiment!

Hoe groeit de Gorilla Glue Fem?

De planten van Gorilla Glue gefeminiseerd zaad groeien uit tot middelgrote en bossige exemplaren. Omheen de hoofdstam groeien er talloze zijtakken die zich klaarmaken voor de bloeiperiode. Heel wat kwekers hebben deze soort in hun lijst met topfavorieten staan.

Bloeiperiode en opbrengst

Na 9 weken bloeiperiode is deze dame klaar om door jou onder handen genomen te worden. Haar met kristallen bedekte toppen die vol met hars zitten zullen ongeduldig wachten om je blij te maken. Zowel binnen als buiten zal ze je prachtige compacte toppen geven en een grote oogst van 400 tot 650 gr/m² en 200 tot 800 gram per plant.

Smaak en geur van de Gorilla Glue Fem

Hou je van aardse smaken met een zurige ondertoon, dan is Gorilla Glue Autoflower vast iets voor jou. De geur van de bloemen is ongeveer gelijk aan de smaak en zal sterk gaan ruiken eens je de bloemen door je vingers of de grinder haalt.

Effecten en high

Met een THC gehalte dat schommelt tussen 23 en 26% kun je je aan alles verwachten. Telers prijzen haar dan ook om haar ongewoon krachtige high. Ben je op zoek naar een zeer sterke variëteit die een diepe en plezierige high veroorzaakt, dan mag Gorilla Glue niet ontbreken in je kweekruimte of tuin.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gorilla Glue Fem” te beoordelen