Green Crack Auto

12.0045.00

Als je op zoek bent naar enorme oogsten van een autoflower, dan zal Green Crack Auto je sowieso behagen. Deze autoflower die Sativa dominant is, heeft een nooit geziene krachtige groeicapaciteit en is zeer makkelijk te kweken. Green Crack Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

De genetica van Green Crack staat hoog in aanzien in landen waar therapeutische wiet legaal is. Het is een soort die op alle vlakken scoort als het om kracht, oogst en smaken gaat. Deze gebalanceerde hybride heeft fenotypes die meer neigen naar Afghaanse wiet maar op vlak van genetica is dit een stabiele nakomeling van Skunk #1 met autoflower kwaliteiten.

Groeitijd en lengte van de Green Crack Auto

Van zaadje tot oogst heeft deze soort ongeveer 11 weken nodig om helemaal uit te groeien tot een volwassen plant. Door de sativa-genetica is het mogelijk dat ze iets meer stretcht dan de gemiddelde autoflower, handig voor wie graag grote planten kweekt van om en bij de 1 meter. De internoden van de plant liggen op een gemiddelde afstand van elkaar. Deze plant is zeer gemakkelijk te kweken en is geschikt voor zowel binnen- als buitenteelt.

Bloeitijd en opbrengst

In slechts acht weken na het in bloei gaan zal je plant klaar zijn voor de oogst. De opbrengst zal bijzonder bevredigend zijn voor een autoflower. Het oogstgewicht kan oplopen tot wel 500 à 650 gr/m² bij binnenteelt en tot 300 gr/plant buiten in volle zon. Buiten groeien de planten hoger maar, dit gaat niet ten koste van de compactheid van de toppen en de andere goede kwaliteiten.

Smaak en geur van de Green Crack Auto

Het allereerst wat je zal opvallen als je een jointje aansteekt is een sterke smaak van citroencake met subtiele aarde en exotische mango. De geur die Green Crack Auto heeft is ronduit verbluffend, vooral als je haar gaat vergelijken met andere autoflowering wietplanten die op de markt te vinden zijn. Kenners die al langer autoflowers kweken zijn gek op de diepe, rijke skunk-geuren in de stevige, frosty toppen.

Effecten na het roken van de Green Crack Auto

Het THC percentage verschilt van fenotype tot fenotype en al naargelang de omstandigheden waarin de plant zal groeien, zal het percentage hoger of lager zijn. Met minimum 14 en maximum 22% zullen de effecten ook hiervan afhangen. Je mag je verwachten aan een euforisch effect dat de naam Green Crack eer aandoet. Deze dame gooit je niet op de bank maar maakt je actief zowel lichamelijk als geestelijk. Hierdoor is het niet echt een geschikte soort om ’s avonds voor het slapengaan te gebruiken maar eerder overdag.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Crack Auto” te beoordelen