Green Crack Fem

12.0045.00

Wie anders dan een notoire blower van wereldformaat als Snoop Dogg, kon deze passende naam bedenken voor een soort dat helemaal geweldig is. Green Crack Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Green Crack uit gefeminiseerd zaad is dan ook één van de beruchtste wietsoorten op de markt. Het is een zuivere hybride met ongelofelijke Sativa effecten, die krachtig groeit en bloeit. Deze soort is echt ‘Big in America’ met haar Skunk eigenschappen, haar langdurige high, fantastische smaken en oogsten om u tegen te zeggen. Oorspronkelijk stond Green Crack bekend als Cush en werd, naar men vermoedt, voor het eerst gekweekt in het Amerikaanse Athens, Georgia rond de jaren 70. Het was een veredeling van Sensi Skunk #1 en een onbekende indica die THC percentages haalde tussen 15 en 20%, en soms ook wel 25%! Ben je op zoek naar een soort waarvan je het hars hoort knisperen en knetteren terwijl je rookt? Zoek dan niet langer en bestel vandaag nog deze gefeminiseerde zaden.

Eigenschappen en groei van de Green Crack Fem

Green Crack gefeminiseerde zaden zijn een prima optie voor elke kweker. Deze veerkrachtige planten zijn zowel geschikt voor binnen in een kweektent, als buiten in volle grond te kweken. Het zijn makkelijke planten en hun schoonheidsfoutjes zijn minimaal. Deze dame heeft het uiterlijke van een traditioneel indica. Het zijn bossige planten die bedekt zijn met donkergroene bladeren en krijgen bij een te lage temperatuur, paarse strepen. De ijzige toppen zijn compact en krijgen tijdens de bloeiperiode metallic-achtige oranje haartjes.

Bloei en opbrengst

Binnen kunnen de planten 90 tot 150cm hoog worden en zullen ze een stevige oogst van 450 tot 500 gr/m² geven na een bloeiperiode van slechts 7 à 10 weken. Buiten is de kans groot dat de planten uitgroeien tot echte mastodonten die wel 4 meter hoog worden. Deze forse dames zullen je verrassen met meer dan 500 gr per plant al vroeg in het najaar.

Wat voor smaken heeft de Green Crack Fem?

Het aroma gaat van frisse tonen die naar citrus en aardse dennen ruiken, met subtiele hints van kruiden en peper. Je ruikt ze het sterkst als je de toppen openbreekt. Haar onwaarschijnlijk fruitige smaak is één van de meest verbazingwekkende kwaliteiten van Green Crack. Al tijdens het eerste trekje van je joint of bong zul je aangenaam verrast worden door een mix van zoete, rijpe mango en tintelende citrusvruchten. Deze zoetheid wordt ondersteund in haar smakenpalet door een milde smaak van kruiden en een onmiskenbare hasj-smaak bij het uitademen.

Effecten en high

Green Crack staat vooral gekend om haar pure intense Sativa-high. De head rush kan inslaan als een bom en je geest laten zweven terwijl je toch actief en alert blijft zodat je nog steeds de dingen kunt doen die van jou verwacht worden. De high blijft een hele tijd aanhouden tot het langzaam wegebt en je je helemaal fris en fruitig zult voelen. Rook Green Crack overdag om je vermoeidheid en depressieve gevoelens te ondersteunen en verlichten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Crack Fem” te beoordelen