Mandarin Panties Fem

12.0036.00

Een perfecte soort voor zowel beginnend als ervaren kwekers die niet al te veel tijd hebben om aan hun plantjes te besteden. Met Mandarin Panties word je zeker een ervaring rijker! Mandarin Panties Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Mandarin Panties uit gefeminiseerde zaden kreeg haar genen van Mandarin Cookies, versmolten met Pink Panties. Het resultaat van deze veredeling werd een gemakkelijk te telen plant die meer dan zeer bevredigende oogsten geeft binnen korte tijd.

Hoe groei je Mandarin Panties Fem?

Deze dame past zich gemakkelijk aan bij verschillende omgevingen en stelt helemaal geen hoge eisen. Ze zal het goed doen in een kweekruimte maar ook buiten of in een kas gedraagt ze zich heel voorbeeldig. Ze leent zich ook prima voor ScrOG technieken en andere trainingsmethoden en het enige wat ze wel vraagt is dat je haar een beetje in het oog houdt. Gun haar het nodige (zon)licht en geef haar op tijd en stond water en ze zal je daarvoor gul belonen.

Bloeifase en oogst

De bloeifase van Mandarin Panties neemt ongeveer 9 tot 10 weken in beslag. In die tijd zal ze talloze prachtige toppen aanmaken die heel compact zijn en vol helende cannabinoïden zitten. Kwekers die deze soort reeds hebben geteeld spreken verschillend over de oogst. Sommigen noemen het een zeer goede oogst, anderen spreken over een gigantisch gewicht een smakelijke toppen van prima kwaliteit.

Smaak van de Mandarin Panties Fem

Nadat je de bloemen geknipt hebt, gedroogd en laten uitharden, kun je gaan proeven wat voor lekkers je uit je kweekruimte of tuin hebt gehaald. Je zult merken dat citrustonen de bovenhand hebben maar dat er op de achtergrond ook kruidige tonen meespelen. Waar iedereen het wél over eens is, is dat het een soort is die je graag terug zult roken of vapen.

Effecten na het roken van Mandarin Panties Fem

Het feit dat je heel snel zult voelen wat deze dame in petto heeft als het gaat om effecten, zal zeker te maken hebben met de 26% THC in haar genen. Reeds na de eerste trekjes ga je merken dat je in een vrolijke high terechtkomt en dat je helemaal gaat ontspannen. Ze zal je licht stimuleren om dingen te gaan doen maar dat verschilt van fenotype tot fenotype. De kans dat je lekker languit op de bank gaat hangen met een warme kop chocolade is meer waarschijnlijk dan dat je echt actief wordt.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Blij, Chill

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mandarin Panties Fem” te beoordelen