Mandarin Panties Auto

12.0045.00

Ben je fan van soorten die zich zeer gemakkelijk laten kweken, zoek dan vooral niet verder. Mandarin Panties Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Deze fantastische autoflowering versie van Mandarin Panties, is echt een toppertje. De veredelaars van Seedstockers hebben haar met een aantal goede redenen opgenomen in hun ‘Superior Catalogus’. Haar hoge THC gehalte en de smaak naar fruitige mandarijntjes zijn er twee van. Maar ook haar kweekgemak en de effecten die ze heeft op je lichaam en geest zijn van onschatbare waarde. Al deze kwaliteiten heeft Mandarin Panties Auto geërfd van Mandarin Cookies en Pink Panties Auto. Wedden dat je met deze soort wél de rust zult vinden waar je al zolang naar op zoek bent?

Groeitijd van de Mandarin Panties Auto

Ben je fan van soorten die zich zeer gemakkelijk laten kweken, zoek dan vooral niet verder. Deze dame heeft een hekel aan heisa en vooral van het verhuizen van de ene pot naar de andere. Je doet er dus goed aan om haar zaden te laten ontkiemen in de potten waar ze uiteindelijk in terecht zou komen. Met een levenscyclus van 9 tot 10 weken is deze soort een snelle leverancier van compacte toppen. Ze is ook zeer goed bestand tegen schimmels en ziekteverwekkers. Je kunt haar zowel in een kweekruimte houden, op een terras als in de tuin want hoog zal deze soort niet uitgroeien.

Bloeitijd van de Mandarin Panties Auto

En ook al levert deze soort geen grote planten, toch zal haar oogst er niet minder om zijn. De compacte stevige toppen die vol met hars en cannabinoïden zitten, zullen na enkele weken boven het bladerdak uitspringen en haar een prachtig uiterlijk geven.

Smaak en geur

Hoe kan het ook anders dan dat deze soort ruikt en smaakt naar mandarijntjes. Deze dame leent zich dan ook uitstekend om bereidingen te maken als koekjes, cakes en brownies. Haar rook zal je zeker bevallen als je fan bent van citrussmaken en -geuren.

Effecten van de Mandarin Panties Auto

Een ontspannen maar toch stimulerend gevoel zal zich van je meester maken reeds na een paar trekjes van je joint of bong. Ga lekker achterover liggen en laat je meedrijven met de stroom om uiteindelijk vrij van zorgen en negatieve gedachten uit te rusten na een drukke dag. Haar THC percentage dat schommelt tussen 23 en 26% zal je hier zeker bij helpen. Gebruik je cannabis voor medische doeleinden dan is dit een prima soort om olie en/of andere substraten van te maken. Rook deze soort niet overdag als er dingen van je verwacht worden en/of de baan op moet.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mandarin Panties Auto” te beoordelen