Rucu Cucu OG Auto

15.0045.00

De ouders van de Rucu Cucu OG Auto, Tangle en OG Kush, zijn twee stabiele soorten die hun strepen reeds verdienden in de cannabis-scène. Rucu Cucu OG Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Toen men de legendarische Rucu Cucu OG soort uit de hoed van haar veredelaars haalden, vond men dat ze ook een autoflowering zusje verdiend had. Deze 100% Sativa variëteit komt voort uit een nauwe samenwerking tussen Seedstockers en hun vriend, Homer El Mero Mero.

Hoe groei je de Rucu Cucu OG Auto?

De Rucu Cucu OG is een makkelijke dame om in huis te hebben. Je plant haar het best in rijke, zachte grond die je vermengd met 30% tot 50% kokosvezel. Hiermee ondersteun je het wortelsysteem zodat het sneller te ontwikkelt en sterker wordt. Dit zal in een later stadium, de oogst merkbaar beter maken. Rucu Cucu OG kun je zowel buiten, binnen of in een kas kweken. Bij binnenteelt duurt het 10 weken voor ze geoogst kan worden, vanaf het ontkiemen van het zaadje. Gebruik bij voorkeur potten die minstens 11 liter aankunnen. Buiten of in de kas zal het één tot twee weken langer duren, afhankelijk van het weer.

Bloeitijd en opbrengst

Heb je de planten in een binnenruimte, dan is ze niet de goedkoopste dame om in huis te hebben. Ze heeft genoeg aan vier uur donker en voelt zich kiplekker als je de lampen 20 uur per dag laat branden. Dit licht heeft ze nodig om compacte kristalachtige toppen aan te maken die een THC percentage halen van niet minder dan 25%. De oogst is gemiddeld maar, de kwaliteit van de bloemen is fantastisch. Je kunt rekenen, bij binnenteelt, dat ze je 150 tot 200 gr/m² zal schenken. Buiten zal het gewicht van de oogst schommelen tussen 110 en 150 gr/plant.

Hoe smaakt de Rucu Cucu OG Auto?

Rucu Cucu OG is de 2.0 van de autoflower generatie. Ze bevat terpenen die zeer opvallend zijn en een speciale mengeling van mandarijn laten ruiken en proeven die vergezeld gaat van een intense diesel geur. Wie fan is van citrus en Kush smaken zal deze soort helemaal waarderen.

Effecten van de Rucu Cucu OG Auto

Hou je van een dame met pit die je heel snel te grazen neemt, dan zal Rucu Cucu OG je zeker niet teleurstellen. Haar krachtige Sativa effect ga je meteen voelen, reeds na de eerste trekjes, en ze zal je een ongelofelijke energie en creativiteit geven. Na de pieken van euforie zal je merken dat je je helemaal ontspannen voelt, zonder dat je op de bank moet blijven hangen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Blij, Chill

Smaak: No selection

Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rucu Cucu OG Auto” te beoordelen