Triton Biscotto Lime Auto

12.0036.00

Triton Biscotto Lime Auto heeft het vermogen om een prima referentiekader te worden voor wie haar kweekt en/of gebruikt. Triton Biscotto Lime Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Triton Biscotto Lime Auto heeft alle kwaliteiten in huis voor consumenten die op zoek zijn naar cannabis met de meest ontzagwekkende lekkere smaken uit de USA. In een mum van tijd produceert deze dame sterke compacte toppen die bedekt zijn met een dikke schitterende laag hars. Het woord Biscotto is Italiaans voor vers gebakken koekjes.

Groei en zorg van de Triton Biscotto Lime Auto

Deze soort houdt niet van veel water en staat niet graag met de wortels in het sop. Weinig water op regelmatige basis langs de rand van de pot is beter dan een volle emmer om de zoveel tijd. Omdat ze een korte levenscyclus heeft is er niet veel ruimte om fen te maken. Net als elke autoflower houdt ook Triton Biscotto Lime Auto van overvloedig licht met een cyclus van 18/6. 20/4 kan ook maar gun haar regelmatig de rust die ze verdient. Technieken als SOG of SCROG zullen haar helpen om de oogst nog groter te maken.

Bloeitijd en opbrengst

Indien je in een streek woont waar de temperatuur niet hoog is of, je wilt maar één oogst per jaar kweken, doe je dit best tijdens de warmste zomermaanden. Deze dame houdt van zon en warmte en indien ze dit voldoende krijgt, zal ze je belonen met 60 tot 90 gr/plant, 70 dagen nadat je de zaden hebt ontkiemd. Bij binnenteelt kun je makkelijk 7 planten op één m² groeien en dan zal je een opbrengst hebben van ongeveer 400 tot 500 gr/m².

Smaak en geur van de Triton Biscotto Lime Auto

De geur van Triton Biscotto Lime Auto is echt fantastisch lekker en ruikt naar walnoten met op de achtergrond zoete, aardse tinten en een uitgesproken geur van koekjes als nasmaak. Haar terpenen zijn verantwoordelijk voor de pittige en kruidige bijsmaken die samen zorgen voor een verraderlijk aroma.

Effecten na het roken van Triton Biscotto Lime Auto

Een gewaarschuwd mens is er twee waard want deze dame besluipt je al vanaf de eerste trekjes. Wees daarom voorzichtig bij het doseren zodat ze je niet te erg verrast. Je zult meteen voelen hoe je hersenen gestimuleerd worden waarna je je lichamelijk helemaal ontspannen zult voelen. Het is de perfecte soort om te gebruiken wanneer je een drukke dag achter je wilt laten. Lekker op de bank met vrienden socialiseren is waar deze dame echt deel van wil uitmaken. Wel opletten dat de buren niet komen klagen over lawaaihinder als je je lachsalvo’s niet kunt inhouden.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Triton Biscotto Lime Auto” te beoordelen