White Widow Fem

7.5022.50

Haar Indica en Sativa eigenschappen zijn mooi in balans en zorgen voor een high die snel toeslaat en een uitzonderlijk high geeft. White Widow Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Wie White Widow nog niet kent leefde wellicht altijd al onder een steen. Het is één van de meest sterke soorten met typisch witte toppen en sugarleaves. Wie nog nooit White Widow rookte of vapete, heeft al heel wat gemist. Het is een makkelijk te kweken soort die ook beginners heel erg zullen waarderen. De Seedstockers versie is het resultaat van het kruisen van een originele topkwaliteit en prijswinnende moederplant die rijk is aan THC.

Groeihoogte en karakteristieken

Hoewel haar genen in balans zijn zal de plant tijdens het groeien meer haar Indica-kant tonen. Binnen wordt deze dame niet hoog en groeit meer in de breedte uit tot een mooie bossige plant met donkergroene bladeren. Zet je de planten buiten, dan zal ze uitgroeien tot een mastodont van ongeveer 2,5 meter hoog met ontelbare zijtakken. Wat uiterst belangrijk is als je deze soort gaat kweken in een binnenruimte, is dat je je voorziet van een zeer goede koolstoffilter want haar geur is bijna niet in te dijken.

Bloei en opbrengst

Ook al is deze dame niet één van de grootsten in lengte, toch zal ze heel goed presteren en je belonen met een omvangrijke oogst. Haar stevige toppen zullen na een bloeiperiode van 55 dagen en het knippen een opbrengst geven van zo’n 500 gr/m² en dit is een heel aardig resultaat. Heb je de plant buiten in volle grond staan, dan zal de opbrengst zelfs 850 tot 900 gr/plant bedragen en daarmee kun je heel wat voorraadpotten vullen.

Smaak van de White Widow Fem

De smaak van deze verbluffende variëteit is vooral zoet maar, met een pittige en een tikkeltje bittere nasmaak van kruiden en een beetje aarde. Een zeer lekkere soort om te roken en je geeft met tegenzin je joint door als je in gezelschap bent.

Effecten van de White Widow Fem

White Widow levert met haar 24% aan THC, sterke effecten op waar je, vooral als leek, aan moet wennen. Het is een meer therapeutische soort omdat ze, zowel op lichamelijk als op psychisch vlak, een aantal helende waarden heeft. Mensen die te kampen hebben met slaapstoornissen, spierspasmen en -spanningen of chronische pijn en stress, zien hun symptomen verminderen na de eerste trekjes.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Widow Fem” te beoordelen