Afghani #1 Automatic

11.0075.00

Elke Indica-fanaat die de klassieke Afghani heeft gebruikt, zal zeker verhalen kunnen vertellen over het genot dat hij of zij ervaren heeft. Deze dame zorgt voor geweldige rookervaring, een krachtige high en ongelooflijke opbrengsten, terwijl ze gemakkelijk te beheren is. Met Afghani-1 automatic stellen wij je nu de autoflowering versie van het origineel voor. Deze versie doet geen afbreuk aan de oogst, maar geeft je krachtige toppen in een kortere tijd. Koop je zaden vandaag nog en geniet in korte tijd van de ontspannende Indica high. Koop Afghani #1 Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Het Afghaanse fenotype heeft een enorme schare fans onder wietgebruikers. De soorten in de familie zijn een ware weerspiegeling van een Indica-plant die heerlijke smaken, intense rook en een zeer aangename ontspanning levert. Veredelaars bij Sensi Seeds wilden gebruikers een soort geven die dit alles in een korte periode biedt en besloten om autoflowering genetica te fuseren met Afghani #1. Je zult echt merken dat ze niet onder doet voor het origineel.

Hoe hoog groeit de Afghani #1 Automatic?

Na het planten van Afghani #1 Automatic heeft ze je niet meer nodig want deze dame heeft geen behoefte aan snoeien. Dankzij haar sterke genetica presteert ze goed in verschillende omstandigheden, zowel binnen als buiten. Ga je toch voor een grotere opbrengst, dan raden wij je aan om de SOG-techniek te gebruiken.
Deze plant haalt een gemiddelde hoogte van rond de 80 cm en zoals alle cannabissoorten zal zij buiten een aantal decimeters hoger groeien. Je mag je verwachten aan een flinke opbrengst die echt indruk op je zal maken.

Bloeitijd

Na een voorgroei periode van vier tot vijf weken, zal ongeveer 12 weken na het zaaien van het plantje, geoogst kunnen worden.

Effecten na het roken van Afghani #1 Automatic

Afghani #1 Automatic geeft dezelfde effecten als elke andere hoogwaardige Indica-soort. Ze zal je raken met een krachtige stoot van een aangename en ontspannende lichamelijke high. Wees er klaar voor om je spieren te voelen ontspannen en je lui te laten voelen terwijl je dieper in je bank wegzakt. Verwacht je er aan dat je stemming flink zal verbeteren, iets wat je zult ervaren als je je op je gemak begint te voelen in je lichaam. Gebruikte je deze soort nog nooit eerder, dan raden we je aan om deze dame voorzichtig te benaderen, omdat ze zelfs ervaren blowers kan overweldigen.

Afghani #1 Automatic is een typische avondsoort om de dag mee af te sluiten of ’s nachts om in slaap te komen. Hoewel niemand er een probleem mee zal hebben als je er overdag van geniet, zorg je er toch best voor dat je je takenlijst afvinkt voordat je haar gezelschap opzoekt. Het is ook bekend dat ze enige medicinale waarde heeft voor haar gebruikers. Enkele voordelen zijn pijn- en stressverlichting en behandeling van slapeloosheid.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Bloeitijd: No selection

7 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Afghani #1 x Ruderalis

Effect: No selection

Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Herbal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afghani #1 Automatic” te beoordelen