Banana Kush Cake Automatic

9.5073.00

Banana Kush Cake Automatic geeft een enorme opbrengst die binnen enkele weken klaar is voor de oogst en gemakkelijk te kweken is. Dit maakt haar ideaal voor nieuwe kwekers. Bestel je zaden bij de Hollandhigh Seeds Shop en geniet wekenlang van deze krachtige high. Koop Banana Kush Cake Automatic Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Sensi Seeds lijkt elke dag nieuwere en betere soorten te creëren. Na het uitzonderlijke succes van hun originele Banana Kush Cake, besloot Sensi Seeds om deze soort nog beter te maken. Ze namen de genetica van Banana Kush en Wedding Cheesecake die het origineel vormden en voegden Hindu Kush Auto toe aan de mix. Terwijl de eerste twee bekend staan ​​om hun smaak, kracht en hoge harsproductie, bracht de laatste de autoflowering genetica in de blend. Iedereen die op zoek is naar krachtige en heerlijke cannabis en een liefhebber is van de smaken Banana en Skunk, zal Banana Kush Cake Auto zeker waarderen. Ze is een autoflowering juweeltje dat niet inboet aan opbrengst en THC-niveaus.

Hoe groeit de Banana Kush Cake Automatic?

Als automatische soort is de deze gemakkelijker te kweken en te onderhouden. Het vereist geen specifieke lichtcycli of het weghalen van mannelijke planten. Mensen met een beperkt kweekoppervlak zullen genieten van het compacte formaat met dezelfde hoge opbrengsten als de oudersoort. De soort groeit het beste in koelere klimaten of binnen onder kunstlicht. Men verkrijgt verschillende oogstvariaties, zowel binnen als buiten, afhankelijk van het fenotype. Zoals eigen aan een Indica, zal ook de Banana Kush Cake Auto brede stelen hebben, een goede internodale afstand en een snelle groeisnelheid. Ze is compact en zal een grote centrale stam bevatten die het productiecentrum is. Ze produceert dikke, kegelvormige toppen met sprankelende, kleverige hars. De stampers zullen variëren tussen roze en oranje.

Bloeitijd van de Banana Kush Cake Automatic

Na een bloeiperiode van zeven tot negen weken is de plant klaar om geoogst te worden en kun je de rijkelijk met hars gevulde toppen te drogen leggen.

Smaak en geur

De geur van haar toppen zal subtiel en skunky zijn en zal heerlijke citrus en banaan bevatten. De geur zal meer uitgesproken worden naarmate de plant ouder wordt, maar zal nooit echt sterk worden. De smaak zal lijken op de geur, maar met hints van kruiden en bruine suiker. Deze dame is ideaal voor discrete teelt.

Effecten na het roken van Banana Kush Cake Automatic

Banana Kush Auto heeft haar effecten geërfd van de oudersoorten. Het levert een cerebrale high op, aangevuld met een ontspannende lichamelijke high. Wanneer je de eerste paar trekjes inhaleert, komen de effecten snel en brengen ze je een cerebrale high die je humeur een boost zal geven. Deze zullen een korte tijd blijven duren want daarna komt het typische Indica-effect.

In tegenstelling tot het origineel zijn de Indica-effecten meer uitgesproken in deze automatisch bloeiende versie. Deze zal zeer verdovend, hypotoon en kalmerend zijn. Je spieren zullen ontspannen en je blijft op je bank gekluisterd zonder de wil om iets te doen. Desalniettemin is Banana Kush cake een goede medicinale soort met verschillende voordelen voor de gebruiker. Het is bekend dat de soort helpt bij de behandeling van aandoeningen zoals angst, stress en depressie. Je kunt haar body high ook gebruiken om sommige vormen van fysieke pijn te verdoven.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Effect: No selection

Ontspannend, Opbeurend

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Pittig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Banana Kush Cake Automatic” te beoordelen