Banana Frosting

6.5049.00

Banana Frosting is een door Indica gedomineerde hybride met een ongelooflijk motiverend en ontspannend effect. Deze effecten worden aangevuld met een zeldzame combinatie van citrus en bananen. Hoe vaak heb je daarvan gehoord bij een cannabissoort? Bestel je zaden in onze Hollandhigh Seed shop en geniet van dit wonder. Koop Banana Frosting Cannabis Seeds van Sensi Seeds online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Banana Frosting heeft een indrukwekkende afkomst. Veredelaars bij Sensi Seeds kozen voor de klassieke Silver Haze-, Skunk Kush- en Hindu Kush-genetica die ze keer op keer kruisten tot ze een stabiele soort bereikten. Het resultaat was Banana Frosting, een cannabissoort van 70% Indica en 30% Sativa. De ouders hebben hun ongelooflijke effecten, opbrengst- en aromaprofielen doorgegeven waardoor Banana Frosting een favoriet is onder fanaten van overheerlijke cannabis. Iedereen die fan is van frosting zal verliefd worden op Banana Frosting. Het voelt net alsof je het zoete glazuur van de cupcake likt als je deze prachtige soort aansteekt.

Hoe makkelijk groeit de Banana Frosting?

Omdat dit gefeminiseerde zaden zijn, zullen ze zowel nieuwe als ervaren kwekers een gemakkelijke tijd bezorgen en je zult niet moeten vrezen voor mannelijke planten. Ze kan zowel binnen als buiten worden gekweekt en zal tegen het einde van de bloei goede toppen geven. Als je haar buiten kweekt, zorg er dan voor dat de weersomstandigheden warm en zonnig zijn. Ook kun je de meeste kweektechnieken toepassen zoals SCROG, SOG en Supercropping om je opbrengst te verhogen.

Bloeitijd van de Banana Frosting

Banana Frosting groeit in de normale Indica-structuur en heeft grote, compact verpakte toppen met een bossige uitstraling. De toppen zullen een dikke laag kristallen trichomen en een hoge aanwezigheid van harsen vertonen. Wees voorzichtig, want de toppen zijn vaak plakkerig. Reeds na een korte periode van slechts 50 tot 65 dagen kun je deze dame verlossen van haar immense aantal zware, met trichomen bedekte topen.

Smaak en geur

Banana Frosting straalt een uitgesproken geurprofiel uit van heerlijke frisse citrus en rijpe bananen. Je kunt ook hints van diesel ondervinden. De smaak zal net hetzelfde profiel hebben met een toevoeging van heerlijke tonen die lijken op bruine suiker. Het zal voelen alsof je midden in een bananencupcake terechtgekomen bent.

Effecten na het roken van de Banana Frosting

Banana Frosting levert het beste beiden, van zowel de Indica- als de Sativa-werelden. Ze levert fijn afgestemde en uitgebalanceerde effecten die je gemotiveerd en ontspannen achterlaten. Het is een snelle hitter en je zult kort na je eerste trekjes een cerebrale high beginnen op te merken. Het zal je in een staat van vreugde katapulteren waarin je creativiteit wordt verhoogd en je focus scherper wordt.

Kort daarna neemt een kalmerende en ontspannende lichamelijke high het over. Je spieren ontspannen en je zult het behagelijke gevoel hebben dat er een warme en gezellige deken om je heen is gewikkeld. De lichamelijke high zal je niet verdoven of belemmeren, maar je laten genieten van de opbeurende en kalmerende effecten. Het is ook bekend dat ze enkele medicinale voordelen heeft voor de consumenten. Mensen die er last van hebben kunnen pijn, stress en angst verlichten door het roken van deze soort. Personen die te maken hebben met slapeloosheid kunnen haar ook in hogere doses gebruiken om slaap op te wekken.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 700 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

400-800 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Silver Haze x Diesel x Skunk Kush x Hindu Kush

Effect: No selection

lachen, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Diesel, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Banana Frosting” te beoordelen