Banana Kush Cake

9.2572.00

Banana Kush Cake is een van de nieuwste cannabissoorten van de cannabiskwekers bij Sensi Seeds. Ze levert een Indica high op die wordt gekenmerkt door mentale stimulatie en super lichamelijke ontspanning. Het overweldigt de gebruiker niet en duwt hem niet in de bank, maar laat hen in plaats daarvan genieten van de mentale stimulatie terwijl hij ontspannen blijft. De effecten worden aangevuld met fruitige en heerlijke smaken die doen denken aan banaan. Bestel de jouwe vandaag en geniet van een genot dat je niet had verwacht. Koop Banana Kush Cake Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Banana Kush Cake is één van de soorten die deelnam aan de Sensi Seeds Research 2021 competitie. Deze soort deed het zo goed dat ze op de markt werd behouden als een originele soort uit de VS. Het is een product van twee ouders van topkwaliteit, Banana Kush en Wedding Cheesecake. De twee staan ​​bekend om hun smaak, kracht en hoge harsproductie. De resultaten waren veel fenotypes waar Banana Kush Cake in thuishoort.

Hoe Kweek ik de Banana Kush Cake?

Als gefeminiseerde soort is Banana Kush Cake gemakkelijk voor beginnende en ervaren telers. Ze zal geen mannelijke eigenschappen bevatten, waardoor ze minder veeleisend is. Ze is ideaal voor discrete teelt, dankzij haar kleine gestalte. Laat je echter niet misleiden, want ze kan binnen enkele weken enorme opbrengsten produceren, zowel binnen als buiten.

Bloeitijd van de Banana Kush Cake

Na een bloeitijd van zeven tot negen weken kun je verwachten dat deze dame uitgegroeid is tot een volwassen plant die rijp is om geoogst te worden.

Smaak en Geur van Banana Kush Cake

Banana Kush Cake heeft dezelfde structuur als de meeste Indica soorten. Het zal middelgrote ruimten tussen haar noden laten zien maar, ze ontwikkelt wel tal van zijtakken. Ze zal uitgroeien tot een grote centrale stam en zal een algemene uitstraling hebben die lijkt op een korte kerstboom. De toppen hebben ook aantrekkelijke roze en oranje stampers voor een perfecte aantrekkingskracht.
Banana Kush Cake is niet zo opvallend als haar tegenhangers. Ze geeft geen merkbare geur totdat je de toppen openbreekt en aansteekt. Het aroma wordt gedefinieerd als fruitig en heerlijk, met een smaak die doet denken aan banaan. Op de achtergrond bemerk je ook tonen van Skunk.

Effecten na het Roken van Banana Kush Cake

Als een 65% Indica en 25% Sativa cannabissoort, zal Banana Kush Cake effecten bieden die sterk Indica gerelateerd zijn met hints van Sativa-effecten. Een paar trekjes van haar rook, en je zult een cerebrale oppepper gaan merken dankzij haar Sativa-genetica. De cerebrale high wordt gekenmerkt door een opbeurend humeur en een gevoel van geruststelling.

De milde geest-high wordt onmiddellijk gevolgd door een ontspannende lichamelijke high die zal voelen alsof je je lichaam opwarmt als na het drinken van een kop hete koffie. Je spieren zullen ontspannen terwijl je in je stoel wegzakt zonder dat je aandrang voelt om te slapen. Deze soort is erg krachtig en de effecten houden uren aan. Gebruik het niet als je niet bekend bent met dergelijke hybriden. De rooksessie kan worden gebruikt om lichte lichamelijke pijn te verdoven, terwijl de mentale boost nuttig is voor personen die te kampen hebben met depressie, stress en angst.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Effect: No selection

Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Banana Kush Cake” te beoordelen