Sensi Amnesia

9.9576.00

De geur is aards met tonen van citrus, Het is een wonder dat elke Sativa diehard zal waarderen. Koop Sensi Amnesia Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Wil je het hele jaar door het gevoel hebben dat het kerst is? Dan is Sensi Amnesia de cannabissoort die je zeker aan je catalogus moet toevoegen. De door Sativa gedomineerde soort die uitgroeit tot een kerstboom, biedt de kweker een grote oogst na een relatief gemiddelde bloeiperiode. Ze geeft je ook de typische Sativa-effecten die worden gekenmerkt door een cerebrale high, vlottere praatjes en opbeurende highs. Sensi Amnesia is een product van het Sensi Seeds 2020 Research Project. De veredelaars besloten de soort te creëren nadat de autoflowering variant goed presteerde en erkenning kreeg van de cannabisgemeenschap. Ze gebruikten de genen van de krachtige Hawaiian Indica, de zoet smakende Jamaican Pearl en Afghani #1. Het product was een 65% Sativa, 35% Indica met exemplaren die vrij hoog worden en grote opbrengsten produceren. Ze groeien goed in een gematigd of continentaal klimaat en wie het gebruikt ervaart een cerebrale, opbeurende high.

Hoe kweek je de Sensi Amnesia?

Sensi Amnesia wordt groot en is niet de beste keuze voor telers die discreet plantjes willen telen. Voor de beste resultaten wordt geadviseerd om de zaden in een gematigd of continentaal klimaat te planten. Deze dame zal het ook goed doen onder kunstlicht, maar heeft wel veel ruimte nodig wanneer je ze in een kweekruimte laat groeien. Sensi Amnesia is een prachtige plant die indruk op je zal maken met haar rook en oogst en een bloeitijd nodig heeft van ongeveer tien weken vooraleer ze de volwassen leeftijd bereikt. Schrik niet van de hoogte want ze zal makkelijk de twee meter halen.

Bloeitijd van de Sensi Amnesia

Na een bloeitijd van amper tien weken zullen je plantjes klaar zijn om geoogst te worden. De Sativa-dominantie in Sensi Amnesia blijkt uit het hoge, stevige uiterlijk van een kerstboom. Ze zal uitgroeien met vrij compacte en harsachtige toppen die zich langs de hoofdstam en aan de uiteinden van de zijtakken zullen ontwikkelen.

Smaak en geur

Je zult ook de Sativa-invloed opmerken in het aroma van deze soort. De geur is tropisch, citrusachtig en kruidig. Deze wordt verzacht door een vleugje Indica-vochtigheid en aardsheid in de smaaktonen. De geur zal intenser worden naarmate de bloeiperiode nadert, en de smaken zullen voornamelijk citroen en kruiden zijn.

Effecten na het roken van Sensi Amnesia

Ondanks haar naam zal Sensi Amnesia je korte termijn geheugen niet aantasten. Integendeel, de rook zorgt voor een krachtige, cerebrale high die opbeurend is en je een gevoel van euforie geeft. Je zult ook merken dat je een hoge mentale energie krijgt, verhoogde creativiteit en dat je steeds zal lopen glimlachen. Maak je geen zorgen als je merkt dat je giechelt om de minste grap, het is een teken dat de Sativa haar werk doet.

Sensi Amnesia is ideaal om op elk moment van de dag te gebruiken. ‘S Ochtends biedt het de juiste hoeveelheid energie om je te helpen om je dag aan te pakken, terwijl het overdag de focus biedt die je nodig hebt om je taken uit te voeren. Bovendien is Sensi Amnesia perfect voor je sociale leven, omdat het je spraakzamer en levendiger maakt. Dankzij haar stemmingsverhogende eigenschappen kan het ook worden gebruikt door personen die te kampen hebben met stress, angst en depressie.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

10 – 12 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Hawaiian Indica x Afghani Auto x Jamaican Pearl

Effect: No selection

Blij, Creatief, lachen, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bloemig, hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensi Amnesia” te beoordelen